Ольга Краснобаєва

Трансформаційна Коучингова гра
“ТРИ КРИСТАЛА СИЛИ”
Це трансформаційно-енергетична гра, активатор гармонійного стану особистості.
Людина щаслива, коли знаходяться в гармонії.
Розкриваючи силу кожного аспекту життя, людина стає цілісним і
наповненим енергією.
На початку гри учасникам пропонується зануритися в легенду про Царство Гармонії, де у кожного жителя є Три Кристала Сили, які допомагають підтримувати гармонію тіла, думок і душі. За процвітання Гармонії відповідають Мудрець, Енерджіст і Три Дракона.

В процесі гри учасники отримують коучингові питання і завдання, які
допомагають їм:
● виявити, що заважає жити гармонійним життям
● знайти джерела енергії
● створити правильні звички і змінити мислення
● пройти енергетичну трансформацію безпосередньо під час гри з
допомогою ефективних технік

В процесі гри учасники знайомляться з ефективними енергетичними техніками самодопомоги і звільнення від стресу. Виконуючи вправи, візуалізації, працюючи з аффірмаціями учасники підвищують рівень енергії, починають мислити позитивно. У позитивному енергетичному просторі з’являється ясність і новий погляд насвоє завдання, знаходяться креативні рішення, стає зрозуміло, що навіть складні проблеми можна вирішити просто в стані гармонії. Мозок людини починає працювати ефективно, підвищується креативність іінтуїція. Учасник за допомогою коучингових питань усвідомлює причини своїх результатів в різних аспектах життя.

Які завдання можна вирішити в грі “Три кристала сили”?
● Навчитися ставити цілі.
● Зняти енергетичні блоки, пов’язані зі страхами, травмами.
● Звільнитися від стресу, підвищити енергетичний стан.
● Активувати енергетичні центри (чакри).
● Розкрити особистий потенціал.
● Знайти ресурси для підвищення фінансового рівня.
● Підвищити самооцінку, впевненість в собі.
● Розширити межі мислення.
● Розкрити своє призначення.
● Розвинути інтуїцію.

Про майстра:

Член Гільдії Енергопрактиків Великобританії, Енергокоуч, Енергопрактик, Енергетичний цілитель, Майстер трансформаційних енергетичних ігор.

Скоблецька Анна

МК: «РРС» – Розтановки Ресурсних Станів

Такий метод як «розстановки», у багатьох людей асоціюється як діагностичний, та як інструмент, яким можна працювати лише в групі людей… Та прогрес не стоїть на місці, і ця техніка теж розвинулась. «Розтановки Ресурсних Станів»- дають можливість людині працювати з собою як самостійно, так і в зовсім невеликій групі людей.

Через РРС (Розтановки Ресурсних Станів) можна оволодіти багатьма додатковими корисними навичками, такими як:
– Ресурсувати себе “в домашніх умовах” необхідною енергією
– Уміння зчитувати інформацію з простору
– Розвиток своєї чутливості, вміння усвідомлювати свої та чужі емоції
– Вміння розфокусовуватись на проблемі, та фіксуватись на власних істинних цілях .

Про майстра:

Скоблецька Анна (м. Київ) – ментальний коректор, який через яснобачення, та яснознання проводить роботу з корекцією травматичного досвіду людини, а також застарілими віджившими ментальними програмами. Відкриття подавленних ресурсів, та здібностей. Понад 3 роки проводить системні розтановки, як діагностичні, для розбору ситуації, так і корекційні.

FB: https://www.facebook.com/skobletskaya

Анна Грібачова

Системний ритуал як метод виник на стику розстановок і шаманських практик. Це робота по відновленню зв’язків з великими ресурсами наших предків, стихій і з нашими особистими ресурсами і силами, залишені колись через травми і важких переживань. Ми зробимо вправи, спрямовані на самоисследование і особисту трансформацію.

Ви зможете взнати більше про такий формат роботи як системний ритуал, автором якого є Даан ван Кампенхаут, і системні розстановки. Ми поговоримо про те, чим ці методи відрізняються, з якими темами працюють і які мають переваги і обмеження. Зробимо практики для всіх учасників.

ПРО МАЙСТРА:

Системний розстановщик, польовий терапевт, оргконсультант.
Навчалася в ІКСР (м.Москва), Вищій школі психології (м.Київ), Інституті системних технологій ефективного розвитку.
З 2014 року проходить навчання в центрі Сучасних системних розстановок Олени Веселаго.

FB: https://www.facebook.com/anna.4e

Людмила Семенюк


Клінічне дослідження стану здоров”я людини- запорука повноцінного здорового життя. Буде представлено методику повного клінічного дослідження стану здоров”я людин, та методи його відновлення.

ПРО МАЙСТРА:

Діагност-клініцист, реабілітолог, магнезіолог, дослідник. Магістр компліментарної медицини. Спеціаліст по мікроскопічному дослідженню живої каплі крові в полі фазово-контрасного мікроскопа. Засновник центру духовного та фізичного розвитку «Радість життя». Член Української асоціації народної мануальної терапії. Володар почесного звання «Майстер золоті руки». Європейська спільнота натуральної медицини нагородила високою нагородою – Почесною медаллю ім. Авіценни за досягнення в галузі впровадження високоефективних методів і засобів діагностики і природного оздоровлення та високою нагородою – Почесною медаллю ім. Парацельса за досягнення в практичній діяльності. Маю приватну практику на Кіпрі, в Німеччині, у Франції.

FB: https://www.facebook.com/ludmila.cip

Наталiя Пуляєва

При народженні людина наділяється певною кількістю енергії. Правильно розпорядитися, розвинути і примножити її -його життєво необхідне завдання. Від правильності поширення енергії в тілі залежить рівень міцного здоров’я, витривалість, успішність у справах і кар’єрі, особисте життя і її тривалість і навіть наш настрій. Недоодержуючи належне кількість енергії, органи не можуть правильно і в належному обсязі виконувати свою функцію.  Але органи не можуть відмовитися працювати і виконують свої обов’язки не на 100%. Кожна клітинка нашого тіла отримує харчування з потоком крові, а продукти розпаду забирає лімфа. При нестачі енергії цей процес стає уповільненим, що з часом призводить організм до зашлакованості на клітинному рівні.

З плином часу імунітет людини знижується і органи хворіють. Їх доводиться лікувати. Виявити цей процес і подібні до нього на початковій стадії, не дати йому розвинутися, дає можливість визнаний офіційною наукою метод біолокації (радіестезіі). Зашлакованості на клітинному рівні – один з 26 пунктів ексклюзивній авторській методики діагностики енергетики людини від її автора- Наталії Пуляєвої.

Ось перелік цих пунктів:
– розмір біополя (еквівалент рівню імунітету);
– збіг центру біополя з центральним енергетичним каналам людини;
– пробої аури (деструктивні впливи на її цілісність);
– накопичення негативної енергетики характером людини;
– дородовий пробою (небажана дитина);
– прив’язка до світу мертвих;
– кармічні заборгованості в цьому втіленні;
– зашлакованості на рівні клітини;
– відсоток правильності роботи енергосистеми;
– вік душі (сутності);
– виявлення геопатогенних зон в місці нічного сну (їх вплив на відновлення імунітету під час сну);
– наявність енергетичних сутностей в аурі;
– вінець безшлюбності;
– вінець одинокості.

Протягом більше 18 років я застосовую його при прийомі пацієнтів, визначаючи проблеми, після чого проводиться корекція потоків енергії.
Органи наповнюються енергією, очищаються і відновлюються.
Методом біолокації проводиться добірка косметики, ліків, прикрас і т.д. і т.п.

Всі дослідження можуть проводитися без присутності людини – тобто дистанційно. Для цього достатньо знати його прізвище, ім’я, місто де він живе і дату народження.

Біолокація- найкоротший шлях до пізнання Всесвіту і себе в ній.

Про майстра:

Майстер бiолокацii. Космоенергет.
Gtand-Майстер системи рейки.
Народний цiлитель- магiстр нетрадицiйноi медицини.

FB: https://www.facebook.com/Биолокация-и-Рейки-с-Натальей-Пуляевой-594951970711984/

Лора Погребная

Психотерапевтичні казки використовуються як діагностичний інструмент для того, щоб подивитися на своє життя з нового фокусу, дозволити собі проявити наживо складні для проживання почуття та спробувати конструктивно змінити звичні життєві сценарії.

Концепція казкотерапії використовує метафору як важливу інформацію для трансформаційного процесу. При цьому казкові образи одночасно впливають на свідомий та підсвідомий рівень психики, що викликає емоційний резонанс і дає можливість відслідкувати динаміку реагування. На майстер-класі ми будемо досліджувати свою улюблену казку, виявляти приховані проблеми та блоки, щоби в розстановочному форматі трансформувати їх в ресурс та силу.

ПРО МАЙСТРА:

Практичний психолог, фахівець з системних розстановок, бізнес-консультант, сімейний консультант. Освіта: вища технічна та вища психологічна. Підвищення кваліфікації: в міжнародних програмах канадської школи «Слухай своє тіло» Ліз Бурбо (г.Квебек), Інституту консультування і системних рішень (м. Москва), Центру сучасних системних розстановок Олени Веселаго (м. Москва) і освітньої компанії особистісного зростання Isaac Pintosevich Systems (м. Київ). Напрямки практики: системні сімейні та структурні розстановки в індивідуальному і груповому форматах, психологія залежностей і співзалежних відносин, психологія управління та бізнесу.

ІНФО:

Сайт: http://psyview.com.ua

Костандакі Світлана і Віталій Опришко

Діагностика та корекція долі і здоров’я людини в системі координат кінезіології-руни

Методом кінезіологічні мануального м’язового тестування визначається стан здоров’я по трикутнику Гудхард і рівень свідомості по карті свідомості Хокінса. Ця діагностика визначає ресурсні. модель поведінки і процеси, які відбуваються в житті. Паралельно відбувається рунічна діагностика загального стану людини і діагностика чакр, пророкування будущх подій, щодо поставленого запитання. Виходячи із загальних показань можливо прогнозувати майбутнє в професійній діяльності і в особистому житті.
Наша діяльність – це корекція на рівні тіла (мануальна, вісцеральна, краніосакральна терапія), психіки – (голкорефлексотерапія), рунічна корекція і стави.

Мануальне м’язове тестування і рунічна діагностика дає об’єктивну оцінку змін фізичного тіла, а саме збільшується фізична сила і енергія, яка необхідна в досягненні поставлених цілей або вирішенні складних життєвих ситуацій.

ПРО МАЙСТРІВ:

Костандаке Світлана
Рунолог, Засновник школи «9 Світів»
Рунічна та свічкова магія.
Пророцтва на рунічних полотнах.

Опришко Віталій
Кінезіології, психолог, мануальний терапевт, засновник школи функціонального масажу.

ІНФО:

FB: https://www.facebook.com/odessaveta
FB: https://www.facebook.com/opryshkovitaly

Олексій Біловол

“Колесо життя: шлях до себе справжнього”
https://www.facebook.com/igrakolesogizni
«ГРА ТРАНСФОРМАЦІЯ, яка перетворює ходіння по замкнутому колу пошуку рішень в спіраль розвитку свого успішного майбутнього»
опис гри
ЦЕ АВТОРСКАЯ ВЕРСІЯ ІГРИ
ТОП – ТРЕНЕРА, АВТОРА І ПРЕЗИДЕНТА Східноукраїнського АСОЦІАЦІЇ АРТ-ТЕРАПІЇ
ОЛЕНИ Тараріної

ПІД вибрати за допомогою медитації ЗАПИТ (МОЖНА І ПРИХОДИТИ З ГОТОВИМ ЗАПИТОМ) допомагає знайти ефективні рішення, і запустити процес там же в грі, завдяки ОБЯЗАТЕЛЬНОЙ необхідне трансформувати В ПОЛЕ – так як це єдина можливість зібрати якомога більше енергії і вийти з гри справжнім переможцем. Оскільки в грі винагороджується ПЕРШЕ МІСЦЕ. Причому трансформація проходить усвідомити і ЧЕРЕЗ ТІЛО, так що як страх комунікацій, так і публічних виступів ви отримаєте відмінний шанс опрацювати.

Можливо раз і назавжди закривши питання, що мучить ваш багато років гештальт.

«ЦЕ ГРА РЕНТГЕН – ТАК ЩО ЯКЩО ВИ НЕ ГОТОВІ ДО ЧЕСНОСТІ З СОБОЮ – ЗАЛИШАЙТЕСЯ КРАЩЕ БУДИНКУ. Але за три роки незліченна кількість тих, хто до цього дня дякує за можливості розкрити психологічні нариви і екологічно запустити процес зцілення прямо в грі, – ALEX BELOVE.
КОЛЕСО ЖИТТЯ ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ:
визначити персональний актуальний запит – починаючи від грошей і закінчуючи стосунками;
відповісти на 12 ключових питань і знайти обмеження заважають вирішенню запиту;
зняти обмеження і відкрити в собі додаткові ресурси для вирішення запиту;
знайти прості та ефективні рішення як перетворити запит в позитивний результат.

ПРО МАЙСТРА:

В даний момент коуч, автор і ведучий трансформуючого психологічного тренінгу Аватар Особистості з Олексієм Біловолом: Розкрий свій вищий потенціал, провідний трансформаційних ігор
У недавньому минулому
– креативний продюсер першого всеукраїнського відкритого конкурсу
жіночої краси Краса Країни 2019 – ментальний спікер і провідних тренінгів в форматі
трансформаційних ігор (Колесо життя: Шлях до себе справжнього;
Ракушка переконань: Зціли свій страх; БТР плюс, Goalman:
Коучингова гра по досягненню мети), творець продає
контенту (з використання інтеграції міфу і казкотерапії).

У минулому інтерв’юер більше 500 різноформатних інтерв’ю за 9 років
(Включаючи трьох президентів, п’ять прем’єрів, зірок кіно, спорту Кличко,
Шевченко, шоу-бізнесу, провідних політиків і бізнесменів Ахметова,
Коломойського, Ярославського).
– Учасник команди Meet Patners по організації російськомовного
спільноти на тренінгу UPW 2018, з Тоні Роббінс, як PR-директор
компанії Good Will; в.о. PR-директор Olerom (Олер Консалтинг)
2015.

– со – продюсер (контент, комунікації, ментальна і енергетична
підтримка команди) Olerom Forum One 2018 (за участю Арнольда
Шварценеггера, Робота Софії, Джиммі Вейлз (творця глобальної
онлайн – енциклопедії Wikipedia), гуру брендингу Мартіна
Ліндстрома, першого нетворкера в світі Кейта Ферацці) – – провідний
контент – редактор ток-шоу & quot; Велика політика з Євгеном Кисельовим

Працюю з темами:
– очищення негативних програм минулого, переписування сценаріїв
руйнують або перешкоджають добробуту та проживання
життя в станом любові і радості;
– усвідомлення своїх справжніх цілей, простраіваніе до них ефективного
плану, і їх досягнення;
– звільнення від образ; почуття провини, включаючи і трансформацію в
плюс і зростання негативних / обмежуючих переконань і опрацювання
страхів і позбавлення від залежностей і панічних атак.
Автор методик: Шлях майстра, Аватар Особистості, Міст.

ІНФО:

ФБ: http://www.facebook.com/belozorg

Alena Talan

Гра-тренінг “П’ятий елемент” – це рішення життєвих ситуацій, нові досягнення особистих цілей і завдань. Усвідомлення причин своєї поточної ситуації, мотивів і сценаріїв, особистих психологічних установок і переконань. В процесі гри відбувається знайомство з собою, індивідуальними гранями і ресурсами, які вам дано при народженні. Гра-тренінг “П’ятий елемент” – дзеркало вашого життя.

У гру грають без запиту як «дзеркало».
Які питання вирішує і як працює

При заході в гру визначається елемент особистості гравця на основі дати народження. Це робить гру не приблизною, а реальною. Ми відштовхуємося тільки від реальних даних про особу гравця. Такі дані можна отримати тільки у астролога по системі Бацзи. Це основна і важлива частина ігрового процесу. На основі цих даних визначаються елементи всіх 5 сфер. Для кожної людини вони різні.
Потім роздаються карти, і визначається, які сфери життя зараз активні в житті гравця. За рахунок яких якостей стихії (архетипу). На цьому етапі виявляються сфери, де зараз немає активності або з якихось причин сфера «Не ресурсна» у гравця.
Завданням гри є гармонізація різних сфер життя.
В процесі гри можна відстежити патерни поведінки в своєму житті. Побачити, як ми спілкуємося з іншими людьми. Наскільки вони нам корисні чи ні. Приміряти якості стихій на своє життя.

Що дає гра:
– побачити в яких аспектах життя ви активніші, а в яких ні;
– дізнатися які якості стихії і характеру необхідно проявляти в тому чи іншому аспекті життя;
– визначити яку сферу необхідно гармонізувати більше;
– гармонізувати в процесі гри свою життя.

Про майстра:

Студія психології і творчості «Сезони Надії»
-Китайський астролог «Ба Цзи»
-Карміческій діагност «Матриця долі»
-Пісочний терапевт «Sand Play»
-Ведуча психологічної трансформаційної гри-тренінгу «П’ятий елемент»

ІНФО:

Сайт: https://www.facebook.com/alena.talan

Давид Куруа

Авторські динамічні медитації.
Практична теорія з йоги.
Практика: Тантра сонця і місяця. Робота з енергією сонця і місяця на мікро і макро рівні. Тілесно орієнтована практика восьми ступенів йоги через роботу з цигун, асанами хатха-йоги і тантричним танцем для налаштування з енергією сонця і місяця під супровід вібрацій мелодії серця.
Теорія: Йога пульс. Новий погляд на вісім ступенів йоги, прану, ци та біопсихології йоги як науки про конструктивну взаємодію з внутрішнім біокомпютером.

Про майстра:

Викладач філософських наук, психоаналітик, коуч, інструктор з йоги, гід, мандрівник.

ІНФО:

ФБ: https://www.facebook.com/david.davidovich.kurua

Наталія Кедик

Тета-зцілення (з англ. theta-healing) – методика, яка дозволяє використовувати приховані ресурси мозку для розвитку, самозцілення і зцілення інших людей.

У кожного з нас є величезні можливості, величезні знання і вміння! Але не завжди ми використовуємо їх для досягнення успіху і розкриття свого потенціалу. Найкращі свої можливості і бажання ми піддаємо аналізу і найжорстокішій критиці. Ми порівнюємо, приміряємо і підлаштовуємо під існуючі правила. Чужі правила! Чому так відбувається?

Що Ви дізнаєтеся?
Як впливають на нас генетичні переконання роду і як їх змінити
Що блокує нас від досягнення матеріального достатку
Чому ми боїмося стати успішними і багатими
Як підняти самооцінку і стати кращим у своїй ніші.
Як поєднати духовне і матеріальне
Як творити своє життя саме таким, про яке ви мрієте. І багато іншого…

ІНФО:

САЙТ: http://thetacenter.ua
ФБ: https://www.facebook.com/thetacenter.ua

Осипова Олена

Фізіотерапія з використанням біоенергомассажера Fohow.- це виключно безпечний і ефективний оздоровчий метод.
Дана методика дозволить швидко розслабити м’язи спини, поліпшити кровообіг, зняти нервову напругу, позбутися втоми і підвищити якість сну.
Реакція відбувається не тільки на поверхні тіла, але і в сухожиллях, кістках, м’язах і внутрішніх органах. Помірна але відчутна.

Vacuum band

Чи є свідомість унікальною подією в історії Всесвіту, зосередженою еволюційною подією на маленькій планеті в далекій затоці дикої Галактики? Або ж свідомість тут, там і скрізь? Можливо, свідомість є навіть фундаментальною властивістю самого Всесвіту, як електричний заряд і маса. Ще ніхто не знає.

Вивчаючи межі нашого власного усвідомлення поряд з визначальними здібностями інших істот ми можемо зрозуміти, що спосіб, у який ми переживаємо світ та себе, – це не єдиний спосіб і те що ми можемо отримати вражаючий погляд в простір “можливих свідомостей” експериментуючи із своїм власним усвідомленням. Ми ніколи не зможемо відчувати те як воно – бути восьминогами але дуже імовірно, що є щось подібне до того як бути цим земним чужим.

Такого роду експерименти вимагають особливого місця та часу. Саме тому Сергій, Інна та Володя підготували psybient/psychill/chillgressive/sacred bass вібрації для відповідного супроводження вашого самосвідомого досвіду та занурення у вивчення глибин фундаментальних властивостей цього Всесвіту.

ІНФО:

FB: https://www.facebook.com/music.from.vacuum

Макарова Анна

Таїнство торкання. Робота з тілом, як з храмом, розвиток чутливості і занурення в глибини свого Єства через усвідомлене взаємодія на всіх рівнях

Ведуча семінарів, тренінгових програм по Тантрі, дихальних практик; персональний консультант з питань духовного та особистісного розвитку. Автор і ведуча програм «Тантричний масаж», «Усвідомлена сексуальність», «Жіноча сексуальна Тантра. Зцілення Йоні», «Таємне розкриття», «Мандала жіночої сили», «Темний ретрит», «Лабораторія тілесних Усвідомленості», засновниця школи «Tantra life». Має університетську освіту з психології. Навчалася у таких майстрів як: Аніша Ділон (США), Маріо і Гая (Польща), Амріт Суджай (Німеччина), Самудро Прем (Англія), Вероніка Васанті (Франція), Хома та Мукті (Бразилія), Ананда Кумар (Індія), Ібхард Фоммель (Німеччина), Лев Тетерніков, Ольга Голікова, Імрам Гиріджу, Сергій Князів, Олексій Шеляков, Дарія Габлія, Олена Влох (Москва), Амріт Кауров, та багато інших.

ІНФО:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002451430199

Топорова Тетяна

Поняття архетипу, вперше введене К. Г. Юнгом, в даний час широко застосовується в різних сферах, в першу чергу в різних видах психотерапії. Архетипи – це універсальні психічні процеси, що протікають в душі кожної людини. Це фундаментальний механізм, базова матриця, «первинний зразок», який проявляє себе незмінним протягом історії людства. Знайомлячись з архетипом, ми відкриваємо завісу несвідомого, дізнаємося себе і світ навколо. Ці праідеї виражаються в символах, які викликають схожі почуття у всіх людей. Архетипи живуть глибоко в несвідомому. Але вони кожен день впливають на наше життя. Усвідомлюючи цей вплив, ми беремо його під контроль.
Цикл сезонності – унікальна по своїй універсальності і прикладному значенню концепція, розроблена в 80-х роках минулого століття американським психотерапевтом Джоном Равеном Мошером. Коло сезонності грунтується на самому архаїчному уявленні про структуру часу як циклу. Найбільш виразним циклом є зміна пір року. Відповідно, коло сезонності ділиться на 4 квадранта – весну, літо, осінь та зиму. Чотири пори року – одна з найбільш фундаментальних і зрозумілих будь-якій людині метафор процесу розвитку не тільки в природі, але й у суспільстві, групі, всередині особистості. У них зашифровані базові ідеї розвитку, основні уроки, життєві цінності. 4 сезони це ще й метафора психологічного розвитку: народження – дитина – молодість – зрілість – в’янення – вмирання. На рівні несвідомого – позначення початку і кінця життєвих циклів. На тій же моделі зародження – розквіту – в’янення та загибелі будуються і уявлення про міфологічні епохи. Будь-який процес, в тому числі процес розвитку особистості, що відбувається в рамках психотерапії або поза нею, може бути описаний як перехід з однієї пори року до іншої. Краса Колеса в тому, що всі ці аспекти, образи і стани присутні в кожному. І кожен аспект важливий, цінний і доречний в свій час. Дотримання руху Колеса дозволяє побачити яких якостей не вистачає і виростити, дослідити, освоїти ці архетипічні сили в собі; більш повно усвідомити, що відбувається в даний момент життя і побачити перспективи на майбутнє.
Танець і рух, уважне ставлення до досвіду тіла не нові для глибинної психології. Карл Густав Юнг писав: «Тіло претендує на рівне визнання; воно зачаровує точно так же, як і душа». Воно повертає свої права завдяки новому досвіду тілесних практик, і створює умови для формування нових концептуальних поглядів на перехідні або кризові періоди, фізичне і душевне здоров’я.
Майстер-клас «Колесо Року» ґрунтується на двох традиціях: глибинної психології і танцювальної терапії та присвячений роботі з архетипними ритмами, якостями і образами 4 сезонів. Метафору Колеса Року ми будемо розглядати як Мандалу з різних кольорів, якостей, станів, завдань і дарів, яку можна прожити тілом і почуттями. Кожен з сезонів в цьому випадку є специфічним набором базових якостей, десь загальних, десь індивідуальних. Це практика, в основі якої лежить ідея про те, що Всесвіт, світ і ми, як частина цього світу, складаємося з енергій, які рухаються хвилеподібно і ритмічно.
Послідовність цих ритмів спирається на ідею американської танцівниці, міський шаманки, психолога Габріелли Рот про 5 ритмів, які пронизують всю людську діяльність: Потік, Стакатто, Хаос, Лірика, Спокій. Вони органічно змінюють один одного і разом створюють закінчений цикл.
Знайомлячись з кожним ритмом, проживаючи його суть через спонтанний рух, ми можемо наблизитися до більшого розуміння себе і світу, прийти до стану внутрішньої стійкості, цілісності та балансу.
І так як мандали перетворюють сили архетипу підсвідомого в форми, які можна зрозуміти за допомогою свідомого «Я», то в завершенні майстер-класу учасники намалюють свою мандалу року, як символ шляху до Самості.
Цілі майстер-класу:
– знайомство з методом танцювально-рухової терапії і способами його інтеграції з глибинною психологією і арт-терапією;
– знайомство учасників з архетипом сезонності і способами роботи в інтеграційних практиках;
– визначення (дослідження) своїх стратегій поведінки в кожному з циклів сезонності.
Завдання:
– відновити природу простого руху;
– розширити уявлення про самого себе;
– придбати нові можливості прояву себе через танець і малюнок;
– навчитися виражати свої емоції і думки через танець;
– проаналізувати свій досвід, спробувати змінити і застосувати нові життєві стратегії;
– знайти ресурси в собі для виконання своїх бажань.

Топорова Тетяна Юріївна (Таїс)
Фізіолог (Харківський Національний Університет ім. Каразіна 1985- 1990 року).
Психолог (Харківська Національна Педагогічний Університет ім. Сковороди
2012 -2015 г).
Засновник психологічного центру розвитку та змін «ЖИТИ ЛЕГКО».
Сертифікований тренер з танцювально-рухової терапії
Сертифікований тренер з системно – сімейним розстановкам за методом Б. Хеллінгера.
Сертифікований тренер з рефлексивно-діагностичним розстановкам на іграшках.
Пройшла навчальні програми з тілесно-орієнтованим і дихальним психотехнік в Харківському трансперсональної Центрі, навчальну програму Атопія (Асоціація тілесно-орієнтованої психотерапії м.Москва), клієнтську програму по бодінамікі).
Кандидат в психотерапевти в кататимно-імагінативної підході (Символдрама середня ступінь).
Кризовий психотерапевт.
Член Кризової психологічної служби.
Член Міжрегіональної громадської організації сприяння розвитку Символдрами.
Член Української асоціації танцювально-рухової терапії. Член УСП.
Таролог.

Провідна регулярних груп танцювально-рухової терапії і тілесно-орієнтованої терапії протягом останніх тринадцяти років.
Організатор і директор групи сімейних розстановок.
Організатор і ведуча циклу інтеграційних тренінгів «Відображення Душі».
Організатор виїзних таборів в Карпатах (літо 2015 року, 2016).

ІНФО:

e-mail: top.psycentr@gmail.com
https://www.facebook.com/toporovapsycholog
https://www.facebook.com/psycentrtoporova/

Kensho

Тантра пропонує нам вихід з нав’язаною і виснажливої ​​ментальної активності, проводить нас в тут і зараз, відкриває океан відчуттів і почуттів. Вчить нас, як зустрічатися з собою зі свого центру, в глибокому прийнятті та направляє нас до інтеграції, яка може радикально змінити якість життя, яку ми створюємо для себе.

Коли ми вчимося переміщати свою увагу з аналітичного мислення в відчуття і почуття, ми поєднюємось зі своїм тілом, до його здатності до задоволення і до його мудрості. Дозвіл всіх переживань, дозволяє рости здатності нашого серця приймати та інтегрувати.

Навчався терапії і медитації у Самудро Прем (Великобританія), асистував в Міжнародній Академії Психології Пробудження (iaAP). Асистував у світових майстрів Тантри, Хоми і Мукті (Бразилія). Пеми Гітами (Франція, Голландія). Навчався тантрическим практикам, тантричного масажу і йоні масажу у Сєви Прем (Росія). Проводить групи по тантрі, пробудженню чоловічої енергії, цвяхотерапії (дошки Садху), Королівські розстановки, тренінги з тантричного і йоні масажу. Використовує в роботі синтез тантри, ошо-терапії, медитацій, присутності і усвідомленості справжнього моменту. А також Аура-сому і шаманські практики.

Посилання

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UChm1AlLlJP7-Iq_jOAf7pLg

Шлях в Безодню. Вступ в езотерику

Шлях в Безодню – школа, яка зародилася в 2003-2004 році у Львові на базі традиційних, історичних і прикладних езотеричних напрямків.

Початковий Шлях охоплює 5 кроків:

  1. Твердження і Правила
  2. Ефірний рівень – робота з фізіологією
  3. Астральний рівень – робота з візуальною інформацією
  4. Емоційний рівень – робота з емоціями
  5. Вольовий рівень – робота з вчинками і поведінкою, життям

Починаючи з уже традиційної древньої даоської практики “Політ птаха в небесному човні” (або просто “хейхо”), ми пройдемося по усьому курсу Початкового Шляху в Безодню і основним концепціям і практикам, що використовуються для набору енергії, оновлення, очищення та становлення:

  • відчуття енергії
  • бачення енергії
  • набір енергії
  • передача енергії

Лекцію вестиме

Олександр Корицький

Олександр Корицький

Олександр Корицький

Ректор і Президент Езотеричної Академії.

Засновник, Магістр і Вчитель Шляху в Безодню, Магістр біолокації,  практик раджа-йоги, скандинавських рун, психоаналітик (по Фройду), з більш ніж 20-річним досвідом езотеричних практик, 15-річним досвідом індивідуального викладання, 12-річним досвідом викладання у групах. Один із рушіїв езотеричного руху у Львові з 2007 року, співзасновник Центру Сакральних Знань, засновник і керівник Езотеричного Центру у Львові (2009-2012), засновник і організатор Езотеричної Співдружності (2010-2016).

Перекладач з англійської книг Карлоса Кастанєди, Олени Блаватської, Хунжі Ченжує, текстів з бібліотеки Наґ Хаммаді, автор багатьох статей на езотеричні теми.

Мандрівник з 39 підтвердженими відвіданими країнами та більш, ніж 600 міст.

Засновник і співорганізатор Міжнародного Езотеричного Форуму (з 2011 року) (http://esotericforum.com), Днів Духовних практик (2012-2014).

Відео з 8 Міжнародного Езотеричного Форуму:

Посилання:
Сайт: http://korytskyy.lviv.ua
FB: https://www.facebook.com/waytoabyss
Instagram: https://www.instagram.com/oleksandr.korytskyy/

Рунічні амулети і талісмани

Пункти викладання сесії

  • Що таке Старший Футарк і в чому його магія
  • Руни та їх значення в амулетопобудові
  • Як правильно створити свій амулет від початку і до кінця;
  • В яких сферах застосовувати амулети найефективніше
  • З яких матеріалів і предметів виготовляють амулети, на які частини тіла наносять магічні знаки
  • Які є техніки активації, зарядки і утилізації амулетів і талісманів
  • Створення свого персонального рунічного амулета

У ВАС БУДЕ УНІКАЛЬНА МОЖЛИВІСТЬ СТВОРИТИ СВІЙ ПЕРШИЙ РУНІЧНИЙ АМУЛЕТ – ТОГО, ЩО ПОТРІБНО САМЕ ВАМ!

Лекцію вестиме:

Світлана Костандакі

Світлана Вільчинська

Світлана Вільчинська

Груповий сеанс Зцiлення Лiнiй Часу ( ЗЛЧ):
На сеансi ви зможете:
– познайомитися з методом ЗЛЧ i вiдчути силу його дiї на собi;
– вiдчути силу медитацii та зцiлення Душi;
– познайомитися зi своiм “Вищим Я”, вiдчути його силу та мiць в собi;
– почистити та зцiлити 6 нижнiх тiл;
– пiдвищити вiбрацii свого тiла i Душi;
– вiдчути та отримати пiдтримку Вищиих сил;
– пiзнати таїнство подорожi крiзь простiр та час;
– отримати бережний та екологiчний супровiд у вашому пiзнаннi Себe.
Кожний вiзьме для себе по вiрi та готовностi приймати.

МК “Шлях Героя”
Протягом двох годин ви зможете:
– доторкнутися до таїнства сновидінь на яву (метод символдрами)
– відчути на собі дію образів Єви Марії Ніцше
– спробувати інтуїтивне малювання
– дізнатися важливе в цікаве про Себе
– отримати відповіді на свої запитання…

Методи роботи:
– символдрама
– арттерапія
– проективні методики

Цей МК є першим кроком у трансформаційному тренінгу “Шлях Героя. 22Аркани ТАРО” і я щиро запрошую вас зробити його разом!

Т-Гра “Таэмниця ВiданнЯ”:
Часом, щоб знайти вiдповiдi, потрiбно заглибитися в себе, iнколи – подивитися на ситуацiю зi сторони… Т-Гра “Таємниця ВiданнЯ” дозволяє розвинути навички бачити невидиме, помiчати деталi, розрiзняти пiдказки, отримувати iх з рiзних джерел, навчитися чути свiй внутрiшнiй голос, зрозумiти та приймати важливе про Себе, для Себе та в Собi. Запрошую вас разом з грою розбудити своє внутрiшнє Вiдання. Навчитися дивитися в Себя i бачити те, що є назовнi. Оволодiти Мудрiстю, вiдчути Силу, вiдкрити iстине Знання, пiзнати Таємницю Вiдання.

ПРО МАЙСТРА:

– Сертифiкрвана Майстер Трансформацiй
– Майстер Лiнiй Часу, (учениця Села Рейчела, сертифiкована по 1,2,3 ступеню Зцiлення Лiнiй Часу)
– навчаючий тренер з проективних методик та МАК
– сертифiкований спецiалiст з використання тесту Роршаха
– психолог в напрямах символдрама, арт- терапiя, казкотерапiя
– онейропрактик (спецiалiст по роботi зi сновидiннями)
– спецiалiст по роботi з OH-CARDS, учениця Морiтца Егетмайэра (з правом викладання та проведення супервiзiй)
– спецiалiст у роботi з МАК з використанням методу Вселенська Терапiя
– iгропрактик, автор i навчаючий тренер 3-х трансформацiйних iгор, сертифiкована ведуча 5-ти трансформацiйних психологiчних та бiзнес iгор
– сертифiкована бiзнес-тренер
– НR, тренер по навчанню та розвитку персоналу
– викладач Езотеричноi Академii
– член правлiння МПАПМ
– власниця Майстернi Трансформацiй Свiтлани Вiльчинської

Посилання

FB: https://www.facebook.com/100004543444539
FB: https://www.facebook.com/MasterskajaTransformacyjSvetlanyVilchinskoj

Пізнання свого істинного Я засобами МАК та проективних методик

Теоретичний блок:

  • ознайомлення з проективними методиками та МАК
  • знайомство з колодами МАК
  • оволодіння необхідним інструментарієм

Практичний блок:

  • дослідження власної Я-концепції
  • робота з МАК
  • індивідуальні та групові вправи
  • зворотній зв’язок

Завершальний блок:

  • підбивання підсумків
  • зворотний зв’язок від учасників

Внутрішній світ кожної людини безмежний та непізнаний.

Запрошую вас з допомогою проективних методик та МАК (метафоричних асоціативних карт) прочинити потаємну завісу власного підсвідомого і розпочати дивовижний та захопливий процес пізнання Себе, Свого істинного Я, пошуку внутрішніх ресурсів та відповідей на самі потаємні запитання…
А, зрештою, приходьте і спробуйте! Це те, на що варто наважитися!

Лекцію вестиме:

Світлана Вільчинська

Бамба (Зоя Каменькова)

Глибинно-астральні медитації виводять свідомість людини на рівень єдності з його Вищим Я. Людина виходить за межі буденності і стає творцем власної особистості і реальності.
Глибинно астральна медитація дозволить людині досягти рівня свідомості божества і злитися зі своїм Творцем ще на Землі.
Коли в людині пробуджується духовна сила і істинний божественний потенціал, він може не тільки доторкнутися до мудрості через спілкування з Вищим Я, а й познайомитися з життям в інших вимірах буття через астральну подорож, а також зцілити себе самого. Але найважливішим досягненням духовної людини, безумовно, є вміння керувати своїми прагненнями та бажаннями.

ПРО МАЙСТРА:

2003 р. – початок духовного зростання і пошуку себе як Бамби. У 2006 році опанувала техніки глибинно-астральних медитацій і духовного цілительства. 2006-2010 рр. проводила майстер-класи на фестивалі Тавале (м. Харків). Фестиваль розкрив Бамбу як Вчителя. В цей період почалась робота з групами, учнями міст України, Польщі, Англії, Іспанії. З 2011 р. продовжує проводити майстер-класи на Міжнародному Езотеричному Форумі (м. Львів). В 2015 році Бамба отримала посвячення на роботу з новими циркулярними енергіями Землі.  З січня по травень 2015 року вона активно брала участь в цій роботі, регулярно на Канарських островах – Тенерифе (Іспанія) проводяться великі цілющі практики. Бамба продовжує вдосконалюватися, організовуючи групові цілющі практики, проводить індивідуальні заняття, допомогає своїм учням досягнути Любові і гармонії.

ІНФО:

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008588800806

Духовне цілительство

План сесій

    1. Теорія духовного цілительства.
    2. Практика духовного цілительства.
      • Я і Джерело.
      • Красота і молодість.
      • Зцілення країни.

Опис сесій

Духовне цілительство є одним з видів оздоровлення людини.

Головна ціль і задача — об’єднати людину з Джерелом через глибинно-астральні медитації та навчити бути Провідником цілющих енергій на Землю, привести її до цілісності, очистити чакри, канали, ефірну, астральну, ментальну оболонки, інформаційну систему і сформувати правильне світобачення.

Цілитель у своїй роботі не застосовує сили енергії свого поля, а використовує себе як Провідника цілющої енергії Джерела.

Духовне цілительство в основному спрямовано, перш за все, на оздоровлення душі, тіла, укріплення віри та розв’язання життєвих проблем.

Використовуючи метод об’єднання з Джерелом, ми навчимося працювати з Землею.

Практика духовного цілительства складається з трьох сесій.

1. Я і Джерело – навчитися об’єднуватися з Джерелом для отримання цілющих енергій і їх застосування для людей, для Землі, для океанів.

2. Красота і молодість – ця практика дасть можливість застосовувати цілющі енергії для оздоровлення тіла людини. (Цілющі практики зі шкірою обличчя, тіла, з органами).

3. Зцілення країни – ця практика дасть можливість навчитися проводити групові роботи з цілющими енергіями, спрямованими на оздоровлення тіла країни.

Лекцію вестиме:

Бамба (Зоя Каменькова). Духовне цілительство

Сергій Дараган (Владислав Еттейлла)

Сергій Дараган

Член і співзасновник Школи “Странствующие”. Соціальний педагог (дитячий і сімейний психолог). Таролог, член Герметичної спільноти.

Керівник центру реабілітації і реалізації творчого потенціалу G.L.

Засновник і ведучий школи таро “DSA Tarot”.

Посилання

Сайт: https://s0667000348.wixsite.com/taro
FB: https://www.facebook.com/DaraganSergey0667000348/
Insta: https://www.instagram.com/vladislavetteilla/

Таро

План сесій

  1. Знайомство з таро
  2. Знайомство з типажом
  3. Історія поділу суспільства(варни, касти)
  4. Еволюція оккультизму
  5. Практичне заняття

Лекцію вестиме:

Сергій Дараган

Світовид Бургун та Оксана Бабій

Світовид Бургун та Оксана Бабій
  • Дієвий відичний психолог, сімейний та дитячий психолог, спеціаліст з квантової психології, парапсихолог, коуч-тренер з техніки «Квантового Лайф Коучингу»
  • Майстер сакральних слов’янських духовних та родових практик
  • Духовний провідник сакральних слов’янських обрядів
  • тренер та засновник школи слов’янських бойових мистецтв «СВАРОЖИЧІ» та групи з національних бойових мистецтв «БІЛА СОТНЯ»
  • майстер АйКіДо – чорний пояс, 2-й Дан
  • практичний досвід тренерсько-викладацької та коучингової роботи з дітьми та дорослими понад 22 роки
  • вища педагогічна освіта за напрямком фізичне виховання та валеології
  • З 1996 року по 2008 рік засновник школи Ай-Кі-До «Тенкай», відповідальний секретар асоціації Ай-Кі-До Ай-Кі-Кай України в Чернігівській області.

Посилання

Сайт: https://www.facebook.com/svitovydburgun
FB: https://www.facebook.com/laduvannya
FB: https://www.facebook.com/ssmakiev
Insta: https://www.facebook.com/ssmakiev
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCwRETkUoXp_fL5zl3h8xkrg

тел.: 095 253 15 61 або 063 593 93 10

Сила Роду

У роботі застосовуються як сучасні методи психологічного квантового зцілення, так і стародавні слов’янські методики ладування Духу, Душі і Тіла

Одним із головних завдань є навчити Вас самостійно працювати з собою та взаємодіяти з вишніми силами без посередників.

План сесій:

  1. Суть слов’янського Світогляду.
  2. Боги у слов’янському Світогляді.
  3. Обряди і Свята та їх значення для сучасної людини.
    1. Обряди:
      • вікові посвяти;
      • обряди вшанування Роду, Богів, Стихій;
      • очищення (людини, місця, речі, тощо);
      • поминальні обряди (тризна, крода, жальниця).
    2. Свята:
      • основні колодарні свята (астрономічні Свята);
      • пов’язані з порами року;
      • пов’язані із сільськогосподарчими роботами;
      • Родові та Сімейні Свята
  4. Побутова магія слов’ян.
    • цілительство (в тому числі: тіла Людини, система чар, енергії, та ін.)
    • обереги та взаємодія з ними;
    • молитви та заговори;
    • робота зі стихіями;
    • робота з Живою;
    • родові практики;
    • робота з духами;
    • очисні практики (тонких тіл та фізичного тіла);
    • робота з сутностями та програмами.
  5. Медитативні практики.
  6. Екологія Людини з точки зору слов’янського звичаю.
    • мова, спілкування, культура
    • харчування та догляд за тілом;
    • оздоровча гімнастика.
    • одяг;
    • взаємодія з природою.
  7. Сім’я у слов’янській традиції.

Повний опис сесії

Вже ні для кого не секрет, що ми живемо в період Великого квантового переходу, який супроводжується хаосом, трансформацією на всіх рівнях (фізичною, хімічною, психологічною, енергетичною, тощо) кожного з нас, під час якого  трансформується стара система світогляду і життя суспільства, і народжується Новий світогляд, відкриваються нові здібності та можливості, нова модель суспільства, в більш оптимальному порядку синхронізована з Законами природи, і Порядком Космосу. Наша дорога – Прокинутися і перемогти, зустріти світанок Нового щасливого і гармонійного життя. І найголовніша умова Нової епохи – брати відповідальність за власне життя, власну долю!

Але є речі і явища, які залишаються незмінними, і що більше ми про них знаємо, то легше нам розвиватися. Для найбільш продуктивного саморозвитку, рівнозначно важливо як бути готовим до змін, так і мати міцне коріння і Родову підтримку. Багато важливої інформації і знань збереглося у слов’янській традиції.

Ми пропонуємо Людям, які готові та прагнуть до глибинної роботи над собою, до зміни Себе та свого життя на краще, робити це в тому числі із застосуванням законів Світотворення (природи), які знали та використовували наші Пращури, а також слов’янських стародавніх сакральних знань і практик.

Ми вивчаємо наш національний стародавній звичай і культуру, вчимося любити свою землю поважати батьків, цінувати та берегти життя, загартовуємо свій дух, душу і тіло, розвиваємо розумові здібності, вчимося бачити та чути довкільний нас світ, своїм особистим прикладом, показуємо шлях до здорового і повноцінного життя – і прагнемо поділитися напрацьованим досвідом і з вами.

Пройшовши сесію Ти отримаєш інформацію про те, як, зокрема:

  • самостійно, без сторонньої допомоги та посередників спілкуватися і взаємодіяти з вишніми силами, тонкими енергіями, силами природи, тощо;
  • відновити та зміцнити родові зв’язки, покращити стосунки у сім’ї, створити сім’ю;
  • утримувати своє фізичне тіло в здоровому та сильному стані, розвинути фізичну силу, рухливість, спритність, гнучкість, здійснювати омолодження організму;
  • звільнитися від глибинних комплексів і обмежень, полюбити Себе, Своє тіло, відчути і зробити Себе сповненими сил, енергії і молодості, здоровими і красивими, активізувати програми омолодження;
  • ладувати та зцілювати себе, свої тонкі тіла, енергетичні поля, прокачувати чари (чакри), тощо;
  • керувати своїм емоційним станом в будь-яких життєвих ситуаціях (виводити себе з депресивних станів, розпачу, гніву тощо);
  • творити свою реальність, бути творцем і володарем власного життя.

Разом з тим, одночасно вивчаючи як світогляд і культуру сьогодення так і світогляд і культуру наших предків, ми проведемо порівняльний аналіз, давніх знань, наших дідів і прадідів із сучасними знаннями та ученнями, і розглянемо як адаптувати стародавні сакральні знання і втілити їх у сучасному житті, щоб значно покращити наше проявлення у сім’ї, побуті, на роботі, в соціумі, тощо.

Об’єднавши досвід наших батьків, дідів, свій особистий досвід і нові сили, що приходять в наше життя, Ми зможемо стати кращими та зробити своє життя радісним, цікавим, веселим та щасливим!

Лекцію вестиме:

Світовид Бургун та Оксана Бабій

Анна Вергелес

Анна Вергелес

Дієвий астролог, езотерик, засновниця Міжнародного центру астрології і розвитку свідомості ASTRA, викладач, ведуча авторських семінарів, навчальних програм по астрології і астропсихології, організатор сакральних і магічних мандрівок.

Професійний астролог Анна Вергелес розповість Вам:
– Чому День народження – це найважливіший день у році
– Як правильно використовувати цей час
– Чому багато людей відчувають занепад сил і апатію перед Днем народження
– Як закласти позитивні зміни в житті і реалізувати свої цілі в перебігу року

На МК розповім Вам про особливу практику здійснення мрій, яка виконується тільки в День народження, а також індивідуально розрахуємо час для виконання цієї практики.

Посилання

Сайт: http://astra-center.com/
FB: https://www.facebook.com/astra.center/
FB: https://www.facebook.com/anna.ver.39/

Астрологія. Робота з силовими точками року

  1. Що таке сонячне колесо року? Сакральний і магічний смисл 4 основних точок річного сонячного циклу.
  2. Чому цей цикл важливий
  3. Як використовувати енергії сонцестоянь та рівнодень для реалізації своїх соціальних і творчих цілей, духовного росту і розвитку.
  4. Що принесуть сонячні і місячні затемнення 2019 року.
  5. Як працювати з точками затемнень.
  6. Техніка безпеки при проведенні будь-яких практик в дні затемнень, сонцестоянь і рівнодень.

Лекцію вестиме:

Анна Вергелес

Наталія Александрова

Наталія Александрова
  • спеціаліст з нумерології, таро, коучингу, психології і парапсихології, тренер особистісного росту
  • неперервна дослідниця в області позитивної психології
  • творець системи «Роза вітрів», заснованої на 9-річних дослідженнях чисел і результатах більш, ніж 4000 індивідуальних консультацій
  • натхненниця I-III Всеукраїнських фестивалів «Любов в нумерології», що зібрали найкращих майстрів в області нумерології, таро, астрології, біоенергетиці та інших сферах.
  • засновниця Школи таро і нумерології, навчила і випустила більш, ніж 300 учасників, які успішно застосовують дані інструменти для консультування своїх клієнтів
  • розробила трансформаційно-нумерологічну гру-інструмент «Магія часу»
  • людина, що підсвічує ваш внутрішній ресурс і головну Силу, усвідомивши яку, ви будете здатні створити своє життя саме таким, як ви того забажаєте всією Душею

Закінчила Університет психології Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського за кваліфікацією психолог.

Посилання

Сайт: www.rozawetrov.com.ua/
FB: https://www.facebook.com/www.rozavetrov.com.ua/

Нумерологія. Експрес-курс

Протягом інтенсивного експрес-курсу по нумерології Ви:

  • навчитесь складати матрицю народження – енергетичний портрет дати появи людини;
  • отримаєте методику розрахунку життєвого шляху;
  • дізнаєтесь, як впливають дати народження батьків на життєву стежку людини;
  • детально вивчите і поспостерігаєте дію енергій чисел в матрицях народження;
  • розберете числа по стихіям, архетипам, порам року, темпераменту, рівням розвитку і енергетиці інь-ян;
  • отримаєте детальний прорахунок коду грошей по даті народження;
  • визначите сумісність чисел у стосунках;
  • розберете числові принципи стосунків, які «обезструмлюють».

Лекцію вестиме

Наталія Александрова

Олег Марховський

Олег Марховський

Психолог-консультант, процесуально-орієнтований та арт-терапевт, тілесно-орієнтований та танцювально-руховий терапевт, НЛП-майстер, соматичний та креативний коуч, кризовий та травма-терапевт. Практик Тантри, майстер герметичної традиції, сертифікований актор плейбек-театру та учасник студії креативної імпровізації. Ведучий авторських проектів “Процесуальний театр”, “Тантричний театр” та “Студія креативного коучінгу”.

Посилання

FB: https://www.facebook.com/oleg.shunya

Тантричний коучінг

Пункти викладання сесії

  • Студія імпровізації для сцени і для життя. Відкриття свого креатора – для самовираження, самореалізації і отримання задоволення від власної творчості. Відкриття творчого потоку і потоку благополуччя. Розпаковуємо і монетизуємо творчі здібності і таланти.
  • Той, що грає в Порожнечі. Як жити і творити в умовах невизначеності. Нелінійні рішення. Політ у безопорному просторі. Трансцендентність. Кроки у безмежність. Бути одночасно “тут і зараз” та “скрізь і завжди”. Інтеграція.

Повний опис сесії

Я запрошую у свою студію тих, кому цікаво і життєво важливо знайти відповіді на вічні питання :

  • хто Я, який Я, в чому сенс мого життя?
  • “бути або не бути”? Пасивно чекати пенсії і смерті або активно проживати кожну мить Життя?
    – якщо “БУТИ”!, то з ким і як бути? Як вибудовувати комфортні стосунки з близькими людьми і з колегами, як утримувати свої бажані межі в стосунках, коли їх безцеремонно намагаються порушити.
    – Як вирішити питання “сепарації” з батьками і дітьми.
    – Як вийти із залежних і токсичних стосунків?
    – Як жити творчо і продуктивно, щоб плоди праці і творчості приносили і задоволення і потік благополуччя, а не втому і проф. вигорання
    – Як створювати бажані сценарії свого життя і грати в них свої ролі, а не нав’язані і давно відіграні
    – Як жити далі, коли “все пропало” у буквальному розумінні, коли навкруги повна невизначеність?

Це не театральна студія, хоча хтозна, як карта ляже?!
Використовуючи елементи театральних практик, методи терапії і коучингу ми займатимемося дуже конкретними питаннями і вирішувати ваші актуальні завдання:
– Як поліпшити якість свого життя, як повернути їй втрачені фарби, свіжість і яскравість
– Як запустити механізми самовідновлення організму, поліпшити здоров’я
– Як гармонізувати стосунки з оточенням і помиритися з самим собою
– Як навчитися жити усвідомлено, творчо і бути успішним

Лекцію вестиме:

Олег Марховський

Біолокація – мистецтво роботи з маятником

План сесій:

      1. Біолокація – мистецтво зчитування інформації.
      2. Прилади біолокації. Вибір маятника. Початок роботи.
      3. Налаштування каналу зв’язку з підсвідомістю. Кодування рухів маятника.
      4. Перші кроки. Робота в енергетичному шарі.
      5. Практичні вправи для покращення контакту, підвищення чутливості рук.
      6. Поняття про геопатогенні зони. Пошук, методи блокування.

Теоретичний блок:

  • знайомство з інструментами біолокації;
  • вивчення основ та правил безпеки праці в інформаційному просторі;
  • теорія неоднорідності простору – геопатогенні зони та сітки;
  • вивчення методів блокування впливу геопатогенних зон на людину.

Практичний блок:

  • кодування рухів маятника – індивідуальні та стандартні;
  • практичні вправи для покращення контакту з підсвідомістю, підвищення чутливості рук;
  • пошук геопатогенних сіток та практика їх блокування.

Повний опис сесії:

Запрошую усіх охочих звернутися до джерел Знань, своїх внутрішніх здібностей та вмінь, зануритися у світ Законів Всесвіту, сили людської думки й глибин підсвідомості за допомогою метода біолокації.

Біолокація – це сучасна назва лозоходіння – стародавньої технології дослідження надр Землі. Це мистецтво отримання  інформації за допомогою маятника або рамки. Цей метод заснований на використанні сили думки і являє собою взаємодію людини з “тонкими” світами та інформаційним полем Всесвіту. Маятник дає Вам змогу розмовляти з підсвідомістю одною мовою. Він  є неперевершеним помічником у побуті –  допомагає визначати якість води, продуктів харчування, корисність вживання ліків, розташування геопатогенних зон у ваших будинках, знаходити втрачені предмети й відповідати на різні запитання. Заняття будуть насичені практичними вправами, що дасть вам змогу і надалі досить впевнено використовувати метод біолокації для різних потреб.

Лекцію вестиме:

Юлія Лада Лукашевич

Знайомство з Нейрографікою. Намалюй свою дійсність

Нейрографіка – молодий метод арт-терапіі, який народився 5 років тому. Автор методу – архітектор, психолог П. Піскарьов – дав дорогу творчому напрямку, який успішно розвивається у світі. Вже 38 країн малюють нейрографіку і розв’язують свої проблеми шляхом творчої трансформації реальності. Метод базується на здатності нашого мозку створювати, управляти та передавати візуальні образи, і з допомогою маркера й аркушу творити план-карту бажаних змін у своєму житті. Для нашого мозку нема різниці – реальні чи віртуальні відчуття ми переживаємо – він реагує рівнозначно і приймає все за реальні переживання, ніби все відбувається тут і зараз. Малюючи зміни, чи то звільнення від напруги, чи досягнення заповітної мрії, ми проживаємо і моделюємо нову кінореальність. Енергію ми отримуємо і направляємо на загальну користь цілого, тим самим плануємо свої цілі і втілення бажань у реальності. Метод зарекомендував себе як ефективний, глибокий, екологічний і простий у використанні. За допомогою маркера і творчої уяви багатьом людям вдалося звільнитись від неконтрольованих проявів негативних емоцій, стати усвідомленішими і врівноваженішим, навчитись мріяти, планувати і досягати омріяного. Малюємо гарно, малюємо все, бо ми цього варті.

Нейрографіка – творчий метод трансформації реальності. Нейрографіка дозволяє промальовувати будь-яку ситуацію і отримувати прямий доступ до ресурсів несвідомого, оминаючи ментальні блоки і обмеження напрацьованого досвіду. Вивільняє і очищує емоційну напругу в тілі, прибирає і зцілює душу й тіло. За допомогою маркера і листка паперу, пробудивши внутрішнього художника, ми здійснюємо бажані особистісні зміни, моделюємо нову щасливу реальність.

Лекцію вестиме:

Анастасія Боєр

Юлія Лада Лукашевич

Мене звати Юлія Лада Лукашевич.  Я – засновниця і викладач Школи біолокації і біоенергетики “Майстерня цілителя”, провідний спеціаліст Київського клубу “Радіоестезист” по біолокаційній діагностиці, астролог, рунолог, експерт по психосоматиці, автор статей по біолокаційним дослідженням, співавтор трансформаційних ігор «РодоСвіт» і «ТріНіті» і просто весела людина, що старається жити “в потоці”)) Завжди щира і задоволенням ділюся своїми знаннями і практичними напрацьовками, дуже люблю мандрувати і відкрита до спілкування.

Посилання

FB: https://www.facebook.com/zoriniya
Insta: https://www.instagram.com/yuliyaladalukashevych/

Анастасія Боєр

Анастасія Боєр

Спеціаліст нейрографіки, валеолог, архітектор реальності снобачень, нумеролог, консультант-дослідник практичної психології, парапсихолог, засновниця клубу краси і здоров’я “Живиця” з 2000 року, ведуча творчих груп з саморозвитку і яснобачення і самозцілення, представник фонду “Дерево життя” А. Петрова, консультант з ресурсної медицини по системі У-Сін. 25 років практичного досвіду дослідження волі дозвілля у формуванні вищого рівня розвитку людини у суспільстві споживання.

Станіслав Єкімов

Чи вмієте ви дихати? Чи вмієте ви дихати правильно? Чи наповнює ваше дихання вас радістю життя?

«Трансформаційне дихання» – це синтез різних дихальних практик (холотропне дихання, ребефінг, вайвейшн, пранаями) і системного моделювання (системних розстановок нового покоління), що дозволяє в максимально короткий термін дихальної сесії (від 5 хвилин) змінити відношення до конкретної негативної ситуації, зняти внутрішній конфлікт чи напруження, позбутись психосоматичного захворювання та емоційного стану (“залипання” на суб’єкті чи об’єкті), покращити емоційний і фізичний стан, підвищити рівень власної енергії, почати радіти життю.

Коли людина стає повновладним господарем свого дихання, вона поступово змінює відношення до життя, і вивільняє приховані енергетичні запаси. Природна гармонія дихання невіддільно пов’язана з внутрішнім спокоєм, цілісністю та гармонією. Іншими словами, Ви зможете почати реальну трансформацію фізичних і психічних перетворень у собі!

Про майстра:

Станіслав Єкімов (м. Львів) – психолог, тренер, майстер дихальних практик, інструктор інтегративного дихання Вайвейшн; Гештальт (спеціалізація психосоматика (МГІ)); Спеціаліст з МАК (МПАПМ); Системного Моделювання; Лайф-коуч; NLP практик; ThetaHealer; Біоенергет; Таролог; Рунолог.
Директор Тренінг-Центру «ТОТЕМ» http://www.totem.org.ua;
Організатор Міжнародного Езотеричного Форуму та Езотеричної Академії http://www.esotericforum.com

ІНФО:

Сайт: http://totem.org.ua
FB: https://www.facebook.com/interlan.ua
Insta: https://www.instagram.com/tctotem/

Трансформаційне Дихання з системним моделюванням

Пункти викладання сесії

Теоретична частина

  1. Різновиди дихальних практик і для чого вони потрібні.
  2. Що таке системне розставляння та системне моделювання.

Практична частина

Визначення конкретних індивідуальних першопричин утворення емоційних чи психосоматичних станів через системне моделювання та їх подальше пропрацьовування через трансформаційну дихальну практику.

Повний опис сесії

Чи вмієте ви дихати? Чи вмієте ви дихати правильно? Чи наповнює ваше дихання вас радістю життя?
«Трансформаційне дихання» – це синтез різних дихальних практик (холотропне дихання, ребефінг, вайвейшн, пранаями) і системного моделювання (системного розставляння нового покоління), що дозволяє в максимально короткий термін дихальної сесії (від 5 хвилин) змінити відношення до конкретної негативної ситуації, зняти внутрішній конфлікт чи напруження, позбутись психосоматичного захворювання та емоційного стану (“залипання” на суб’єкті чи об’єкті), покращити емоційний і фізичний стан, підвищити рівень власної енергії, почати радіти життю.

Коли людина стає повновладним господарем свого дихання, вона поступово змінює відношення до життя і вивільняє приховані енергетичні запаси. Природна гармонія дихання невіддільно пов’язана з внутрішнім спокоєм, цілісністю та гармонією. Іншими словами, Ви зможете почати реальну трансформацію фізичних і психічних перетворень у собі!

Якщо Ви хочете мати те, що ніколи не мали, – почніть робити те, що ніколи не робили.
Трансформаційне Дихання – це максимум результату за мінімум часу!

Лекцію вестиме:

Станіслав Єкімов

Новини

Міжнародний Езотеричний Форум

Різні школи. Різні напрямки. Різні майстри. Один потік. Одна хвиля. Одне знання. Езотеричний Форум покликаний об'єднувати людей у їх прагненні до досконалості через передачу знань, вмінь, навичок. Все, що ви практикуватимете на Форумі – зможете відтворити самі. Ми ділимося тими знаннями, які можна використовувати усім, всюди і завжди. Багато стилів, шкіл і напрямків, що дозволять Вам обрати саме Ваш Шлях Самопізнання! Приходьте – і навчіться чогось нового. Приходьте – і повторіть уже відоме. Приходьте – і поділіться власними знаннями.
Міжнародний Езотеричний Форум
Міжнародний Езотеричний Форум
Складне питання, вимагає консультації.

Що думає спільнота? Як мотивувати дітей?
Міжнародний Езотеричний Форум
Міжнародний Езотеричний Форум
Нова Парадигма Стосунків з Андрієм Яценко (Andrey Yatsenko)
Міжнародний Езотеричний Форум
Міжнародний Езотеричний Форум
Інтерв'ю про Нову Парадигму Стосунків з Самудро Прем (англійською з українськими субтитрами.
Міжнародний Езотеричний Форум
Міжнародний Езотеричний Форум
Надзвичайно емоційне і насичене інтерв'ю.
Міжнародний Езотеричний Форум
Міжнародний Езотеричний Форум
Продовження серії інтерв'ю про Нову Парадигму Стосунків.
Міжнародний Езотеричний Форум
Міжнародний Езотеричний Форум
Посилання на відео - в пості.
****

Нова Парадигма Стосунків.
Шукаємо, як мають виглядати стосунки в нову еру.

Це інтерв'ю - з Мариною Некрасовою, професійним астрологом, астропсихологом з досвідом практичної роботи поза 20 років, індивідуальним консультуванням з 2005 року,
викладанням астрології і психології з 2012 року.

Розбираємо Парадигму Стосунків з точки зору астролога.

Олександр Корицький. Шлях до Божественного – Управління простором

На Шляху до Божественного нам всім потрібні навички і вміння, щоб управляти не тільки собою, але і простором. На сесії будуть викладатися практики вольового рівня по управлінню простором.

Управляти собою – означає управляти простором.

Починаючи з уже традиційної древньої даоської практики “Політ птаха в небесному човні” (або просто “хейхо”), ми перейдемо до практик вольового (кармічного) рівня і спробуємо працювати з простором, відчувати його і утримувати в своїй увазі і своєму полі. Ці практики не викладалися на попередніх Езотеричних Форумах та інших фестивалях і включені в програму спеціально для Езотеричної Академії.

Про майстра:
Майстер і викладач Шляху в Безодню, у якого за спиною 18 років езотеричних практик, 15 років індивідуального викладання, 11 років викладання у групах. Один із рушіїв езотеричного руху у Львові з 2007 року, співзасновник Центру Сакральних Знань, засновник і керівник Езотеричного Центру у Львові (2009-2012), засновник і організатор Езотеричної Співдружності (2010-2016), засновник і співорганізатор Міжнародного Езотеричного Форуму (з 2011 року), Днів Духовних практик (2012-2014). Перекладач з англійської книг Карлоса Кастанєди, Олени Блаватської, Хунжі Ченжує, текстів з бібліотеки Наґ Хаммаді, автор багатьох статей на езотеричні теми.

Відео з VII Міжнародного Езотеричного Форуму:

Посилання:
Сайт: http://korytskyy.lviv.ua
FB: https://www.facebook.com/oleksandr.korytskyy
VK: https://vk.com/oleksandr.korytskyy

Наталія Валіцка. Страх як трамплін і “Тінь” особистості

Як користуватися своїми страхами, неприйняттям, критикою – як паливом для успіху.

П’ять кроків для квантового стрибка.

1. Виявлення сфери відчуження, Аналіз своїх страхів і того, що бісить.
2. Ім’я Тіні* своєї особистості і якір Тіні* як ключ до енергійності.
3. Персональні завдання з архетипу своєї Тіні*.
4. Таємні задоволення своєї Тіні*.
5. Інтеграція Тіні. Нова особистість і Свобода творити нове життя.

Про майстра:
Психолог-еволюціоніст, організатор екстрім-лабораторій і мандрівок по екзотичним країнам і сходжень на великі гори Казбек, Арарат, Кіліманджаро, Ельбрус, Гімалаї. Експерт по тіньовим сторонам особистості: автор містерії “Я і Тінь”, “Я і Тіло”.

Посилання:
Сайт: http://valitskaya.com
FB:  Наталья Валицкая (Сахис)

Віктор Песцов. Голотропна парадигма: духовний шлях під керівництвом власної внутрішньої мудрості

На цій сесії ви познайомитеся з філософією, що лежить в основі методу голотропного дихання, створеного Станіславом Грофом – одним із засновників трансперсональної психології і дослідником незвичних станів свідомості. У вас буде можливість за допомогою дихальної практики доторкнутися до глибини і космічної безмежності власної свідомості.

Ключовий принцип, що лежить в основі голотропної парадигми – це переконаність в тому, що ваша внутрішня мудрість здатна ввести вас до набуття цілісності вашим власним шляхом.
В рамках сесії ми запропонуємо Вам звернутися за відповідями на ваші запитання до власної глибинної мудрості, познайомитися з символічною мовою своєї підсвідомості і з тим, як через тіло і відчуття вона передає вам послання і образи. Ми присвятимо багато уваги осмисленню інтеграції досвіду, що народжується в розширеному стані свідомості.

Сесія складається з:
• вступу і інструктажу: ми розкажемо про принципи голотропності і важливі аспекти проживання розширених станів свідомості;
• дихальної практики під авторський музичний сет;
• процесу виходу з практики та інтеграції отриманого досвіду – через експресію внутрішнього стану і практику присутності для себе і Іншого.

Сесія відноситься до напрямку Голотропного Дихання Грофа, незвичних станів свідомості.

Про майстра:
Сертифікований фасілітатор голотропного дихання Грофа (Європейська сертифікація Grof Transpersonal Training в Іспанії, 2014 рік). Один із засновників «Майстерні голотропного дихання» (Київ), координатор навчальної програми GTT в Україні.
Спеціаліст фізичної реабілітації, Займається відновленням людей з травмами і ураженнями спинного і головного мозку. Досвід роботи в дихальних практиках – з 2009 року. Працював в команді ведучих в більше, ніж 40 семінарах, в тому числі з ведучими викладачами GTT і Стеном Грофом.
Батько двоїх дітей.

Посилання:
Сайт: http://www.grof.com.ua, http://groftraining.com.ua

Katya Chilly. Голос як можливість зустрічі із собою

Голос – це щільне дихання. Чи належить нам дихання? Що нам належить та що від нас залежить. Чи може Голос бути шляхом Знання та чому у давні часи Знання передавалося із вуст у вуста.

Про майстриню:

Katya Chilly – Сучасна українська співачка, музикант і композитор, дослідниця міфології, любительниця чарівних казок.

Відео:

#Katya Chilly #Katya Chilly #esotericform #езотеричний форум #эзотерический форум #totem #тотем

Сергій Дараган. Таро у взаємостосунках

В наші дні Таро не є дивиною, і вже нікого не здивувати картами Таро. Ними користуються для того щоб б дізнатися, що зараз відбувається, гармонізувати свій простір, впорядкувати думки, знайти вихід зі складної ситуації і багато іншого.

До однієї з найсерйозніших проблем 21 століття відносяться проблеми взаємин – насамперед сімейного характеру. На взаємини сім’ї дуже впливає соціальна активність обох індивідів, а також затребуваність суспільством. Незреалізовані в різних сферах життя партнери, можуть топити один одного або гальмувати. Подібні ситуації ми спостерігаємо всюди. Я впевнений що якщо не ви, то ваші близькі друзі потрапляли в подібні ситуації. Ситуації коли нібито здорові і перспективні відносини перериваються через якийсь дурниці. Або через нерозуміння, або ж навпаки люди з усіх сил намагаються вирішити свої проблеми, але партнер як би не чує його. На нашому майстер-класі ми розберемо- як за допомогою системи Таро можна налагодити взаємини партнерів, не руйнуючи при цьому особистість, не порушуючи особистого кордону, ми навчимося слухати і чути партнера через карти.

Про майстра:
Член і співзасновник Школи “Мандруючі”. Соціальний педагог (дитячий сімейний психолог), таролог, член Герметичної спільноти, керівник центру реабілітації і реалізації творчого потенціалу GL, засновник і ведучий школи таро “DSA”.

Посилання:
Сайт: https://s0667000348.wixsite.com/taro

Сергій Кушнір. Парадокси Свідомості

Під проблемою або, напевно, все-таки задачею, мається на увазі все те, що ви таким назвете: стосунки з іншими людьми, сімейне (або якесь інше) щастя, фінансова (або якась інша) свобода, розвиток особистий (або в якійсь групі), здоров’я (або його відсутність), депресія, лінь, апатія, задоволення, страх, і таке інше. Все те, що у вас є, і те, що ви намагаєтеся змінити, але… чомусь продовжуєте бути з цим, не маючи того,  до чого хочеться прийти, чого хочеться досягнути, отримати.

Подумайте над простою фразою “Я хочу створити сім’ю”. І при цьому людина робить все, щоб її не створити. Чи успішна ця людина – Безсумнівно! Але тільки у вмінні сім’ю не створювати. Здавалося би просте рішення почати робити щось інше, що приведе до створення сім’ї, але… Доки незрозуміло самій людині смисл його Роблення (Або, якщо хочеться – Нероблення) як “не створити”, вона буде відтворювати це по колу, заплутуючи себе як систему ще сильніше з кожною витком. Чи є вихід? Так – знайти смисл, завершити його, отримати новий стан, з якого можна зробити щось інакше з своїм життям.

Багатьох людей інтригує слово “парадокс” і лякає слово “свідомість”. І це нормально. Кому захочеться дозволяти іншому копирсатися у своїх мізках? Напевно, таких знайдеться небагато. Ми ж повторимо: “Свідомість” нами розуміється в найширшому смислі. Процес трансформації і осявання, усвідомлення будете здійснювати ви самі. Ми тільки допоможемо знайти ваші двері, через які ви самі будете вирішувати: проходити чи відвернутися. Для тих, хто пройде, можемо трішечки забігти наперед і сказати, що за ними вас чекає. Цікаво? Відповідь проста – зустріч з собою.

Ми запрошуємо людей, які вже не можуть, як раніше, які, можливо, відчувають страх перед змінами, але не вміють дати собі собі “чарівний пендель” і пробують знайти для себе вихід.  Для них ми постараємося зробити все, щоб допомогти пройти цей етап і вирватися на інший рівень.

В результаті ви отримаєте:
1. Розуміння смислу тієї проблеми, з якою ви прийшли.
2. Завершення динаміки вашої проблеми.
3. Ознайомитися з системними закономірностями і принципами живих систем.
4. Досвід участі в живих системах інших людей і “надсистемне” спостереження за ними (іноді досвід такий, який вам до того не був доступний).

Метод пошуку парадоксів і роботи з запитами кожного учасника – Системне моделювання за Зелінським А. В.

Про майстра:
Сертифікований системний дизайнер, сертифікований фахівець з системної розстановки, бізнесмен, бізнес-тренер. Практичне володіння мистецтвом НЛП, Еріксонівським гіпнозом, системним моделюванням структурних систем, глибинними практиками, ребефингом. Більше 10 років практики.

Посилання:
Сайт: https://providnyk.com/
FB: Кушнир Сергей (Kushnir Sergey)

Юрій Ісаченко

Розмова з тілом. Наше тіло як книга яку можна читати як книгу, якщо знати на що звертати увагу. Тіло показує душевний стан людини, його успіхи і невдачі, схильність до певного виду діяльності. За малюнком в тілі можна прочитати характер людини і при бажанні можна його і поміняти.

Про майстра:
Врач-остеопат, Фізіотерапевт, Психолог. Засновник Школи Інтегрованої остеопатії Юрія Ісаченко.

ІНФО:
Сайт: http://osteopractice.com.ua

Наталія Тарнопольська. Сесії, спеціально розроблені для дітей, і не тільки.

Сесії, спеціально розроблені для дітей, і не тільки.

Пошук власних скарбів

1. Де живе моя впевненість?
2. Сильний і слабкий Я.
3. Шукаємо свої сильні сторони.
4. Мистецтво компліменту.
5. Чому не варто ображатися?
6. Скажи мені “ні”.
7. Вчимося дякувати.

Як правильно переживати

1. Емоції, стани, почуття – що то таке і нащо вони нам?
2. Гра: покажи свої емоції.
3. Де живе хвилювання (тіло та емоції)? Формула щастя!
4. Як правильно переживати: дихання, зарядка, та ін., місця сили.
5. Призупиняємося та медитуємо.
6. Про різні “швидкості” реакції та відчування.
7. Гра: машина “їхала-стоп.” Подяка.

Сила волі

1. Ефект маршмелоу.
2. Мрії, бажання, ціль – яка різниця між ними (вправа “Куди я йду”).
3. Моя ціль, як її відчути?
4. Добрі звички, які допомагають йти до неї.
5. Мистецтво маленьких кроків, з чого почати? 6. Карта бажань (Трошки про планування та впорядкування).
7. Щоденик успіхів.
8. Чарівне слово “навіщо”.

Про майстриню:
Чарівна жінка, успішна мама, психолог, езотерик, постійно працює з дорослими і дітьми.

Посилання:
FB: Nataliya Tarnopolskaya

Вікторія Харченко

Це зустріч з нашим внутрішнім світом. Там свої ритми і енергії. Там живуть наші Тотеми (звірі, дерева, мінерали), які допомагають нам справлятися з труднощами в реальному житті. Це не тільки пізнання себе, це вивільнення своєї Сили Духа!
1. Познайомитися зі своїми тотемами (помічниками)
2. Дасть можливість усвідомити свою внутрішню силу
3. Побачити на якому етапі які ресурси потрібно використати
4. Зрозуміти в який час і куди треба направити свою увагу, що зробити
5. Проаналізувати весь шлях до мети (вирішення запиту)

Про майстра:
Психолог, ведуча і автор трансформаційних ігр, таролог, рунолог, майстер Рейкі Іггдрасіль, Кундаліні Рейкі.

Посилання:
Сайт: http://psy-obraz.ucoz.com/
FB: Виктория Харченко

Олена Лісова. Звуковий вібраційний масаж планетарними камертонами (акутоніка) та тибетськими чашами

Акутоніка – система звукової терапії, в якій сучасні технології втілили древнє Піфагорейське знання про музику сфер. В акутоніці застосовуються камертони, настроєні на особливі частоти. Терапія камертонами є частиною вібраційної медицини; при постановці камертонів на тіло вібрації проходять глибоко всередину, впливаючи як на фізичному рівні, так і на емоційному та ментальному… Цілющі звуки поєднують тіло, розум і душу в подорож, яка веде нас до гармонії та здоров’я.

Частоти, на які налаштовані камертони в системі Акутоніка, відображають орбітальні властивості Землі, Місяця, Сонця і планет Сонячної системи. Ці частоти сприяють відновленню зв’язків в мікрокосмі, а також між мікрокосмом, яким є людина, з макрокосмом – небесними тілами.

Система Акутоніка базується на східній філософії. Зв’язок з китайською медициною відображений і у назві системи: “аку” означає “голка”; “тоніка” – це перший тон музичної гами, що дає їй назву. Так що Акутоніка – це свого роду музична голка… Вплив камертонами проводиться на точки, які застосовуються в китайській медицині і в Су Джок терапії.

Оскільки звук впливає на будь-яку людину, камертонами можна лікувати пацієнтів різного віку. Це незалежний метод лікування з широким спектром впливу і потужним потенціалом. Його можна також поєднувати з іншими методами традиційної медицини.

Одним з важливих переваг методу лікування камертонами є неінвазивність впливу.

Косметологи застосовують камертони, оскільки вони мають тонізуючий вплив на шкіру і сприяють підтяжці шкіри.

І, нарешті, одним з головних результатів лікування камертонами є гармонізація емоційної сфери, зняття блоків, розслаблення і відчуття блаженства під час сеансу. Саме тому пацієнти так люблять цей метод – немає болю, незвичайно приємні відчуття, і при цьому – лікувальний ефект.

Техніки відносяться до напрямку звукотерапії, вібраційної медицини.

Про майстра:
Ведуча трансформаційних тренінгів та семінарів з Йоги Голосу, звукотерапевт (аутоніка, тибетські співочі чаші, архаїчні, слав’янські практики), Сонячний бард, Майстер Рейкі, спеціаліст з раннього музичного розвитку, керівник музичної студії “Діти Сонця”.

Посилання:
Сайт: https://acutonics.com/
FB: Йога Голосу і ЗвукотерапіяТеатр-студія раннього музичного розвитку “Діти Сонця”
FB: Olena Lisova

Нуне Папян. Діагностика методами нумерології. Засоби можливої корекції

Індивідуально проводяться консультації по парним взаєминам, по ресурсах і талантах, фінансові та консультації щодо впливу родових програм на соціальну реалізацію.

Практично будь-який запит щодо ситуації, або особистісних проблем лягає на карту вашої Долі за датою народження, і детально розбирається можливість корекції і гармонізації.

Сесія належить до напрямку нумерології.

Про майстриню:
Майстер-нумеролог, таролог, співавтор проекту “21 + 1 ключ Матриці Долі”. Один із засновників і викладач Школи Векторної діагностики. Сертифікований фахівець методу Н. Ладіні “Матриця Долі”. Спеціаліст-нумеролог Школи Джулі По “Базові методики провідних шкіл нумерології” 1 ступеню. 30 років стажу головним бухгалтером – як окремий випадок роботи з числами, людьми і колективом. Відкритий канал Бачення допоміг об’єднати знання кількох шкіл і втілити їх можливості в авторську методу, яка включає в себе традиційні базові методи нумерології (квадрат Піфагора, методика “Ідеал”, Матриця Долі, таронумерологія). Трансформаційні консультації он-лайн і багаторічний досвід допомагають вивести людину у вищий і гармонійніший стан з стійкою позитивною динамікою.

Посилання:
FB: Нумеролог Нунэ Папян

Олена Янссенс. Access Bars – доступ до усвідомленості

Access Consciousness – в перекладі «Доступ до усвідомленості». Клас Access bars® представляє собою перший етап навчання в школі Access Consciousness®.

В кожного з нас є 32 точки на голові, де накопичуються електромагнітні заряди, створені думками, відчуттями і емоціями, які створюють патерни (шаблони) того, як ми діємо і функціонуємо. Коли ми “запускаємо “бари”” легким дотиком, ми починаємо вивільняти електромагнітні компоненти наших думок, відчуттів і емоцій, накопичених за все життя, що допомагає бачити за межами цих патернів і проблем. При отриманні сесії Барів частоти мозкових хвиль сповільнюються. Це дозволяє отримати доступ до моделей поведінки, систем переконань і точок зору, яким ви дозволили діяти з дитинства або інших життів. Ви насправді стаєте більш присутніми в своєму житті і більше не дозволяєте минулому впливати на ваше майбутнє.

Як результат:

– Ви отримаєте доступ до усвідомленості, щоби створити життя, яке ви дійсно хотіли б мати, і світ, в якому ви дійсно хотіли би жити.
– Забираєте ваші внутрішні блоки, які не дають гармонійного руху у згоді з самим собою.
– Станете чіткіше чути ваші справжні бажання.
– Почнете приймати себе справжньою.
– Станете більш розслабленими.
– Будете отримувати задоволення від кожної секунди вашого життя.
– Зможете почати змінювати любу сферу, яка потребує вдосконалення, як, наприклад, стосунки, гроші і тіло
– і почати створювати майбутнє, якого ви дійсно бажаєте.

Про майстра:
Фасілітатор Access Bars, тета-практик, тета-коуч, арт-терапевт.

Посилання:
FB: Access Consciousness. Ukrajina
FB: Lena Janssens

Оксана Лященко. Трансформаційна гра “Дорогами Дивосвіту: шлях Героя”

Трансформаційна гра-подорож “Дорогами Дивосвіту: шлях Героя” – це сучасний варіант проходження ініціації, переходу на новий рівень. В житті часто трапляються ситуації, що повторюються, і ми не можемо зрозуміти, чому це так і який урок від Всесвіту ми ніяк не можемо засвоїти. В грі ми будемо моделювати різні варіанти перебігу ситуації як випробування. На відміну від реальної ситуації, в грі завжди можна сказати “стоп-гра” і проаналізувати, що відбувається, а також спробувати декілька стратегій. Це цілком безпечно, весело, а головне – дає можливість відчути себе автором і головним Героєм п’єси під назвою “Моє життя” 😉

Гра-подорож “Дорогами Дивосвіту: шлях Героя” – це можливість вийти на новий рівень розвитку особистості. Через казкові метафори та Шлях Героя (за Д. Кембеллом) ми пройдемо 6 основних етапів. На вас чекають пригоди, несподівані зустрічі, чудові подарунки та головний Дар – зустріч із собою та відкриття нових можливостей.
Використовуючи метафоричні карти та уяву, ви зможете подорожувати іншим, чарівним світом підсвідомості, дізнаєтесь, як взагалі реагуєте на поклик долі, чи можете відрізнити помічника від суперника, які сили ви приховуєте самі від себе, який Дар ви принесли в цей світ, та яку рану вам потрібно зцілити, щоб стати Володарем двох світів.

Ця гра для тих, хто:
– любить казки та вірить в чудеса;
– мріє побувати в казковому Дивосвіті;
– хоче дізнатись, що таке ініціація, етапи переходу, тощо;
– хоче зрозуміти, як це допоможе досягти успіху в реальних проектах;
– готовий до нового етапу свого життя.

В результаті ви отримаєте позитивний настрій та розуміння свого життєвого шляху.

Про майстра:
Психолог, коуч, таролог, майстер трансформаційних ігор.

Посилання:
FB: Оксана Лященко

Аурада Райа

Наша Цивілізація включена в новий виток розвитку, який відповідає принципу вдих-видих. Вдих сукупність суб’єктивних і об’єктивних причин, що впливають на глибинні зміни окремих ділянок свідомості. Видих сукупність суб’єктивних і об’єктивних наслідків, які змінюють взаємозв’язок біологічних структур всього Сущого, що відбуваються в Часі, відповідному швидкості поетапного розширення і трансформації свідомості. Так формується струнка система логічно обгрунтованих ланцюжків більш високого порядку.
Подих- це прояв Хвиль свідомості, це хвильовий динамічний процес співзвуччя з Душею!
Універсальне дихання аурою по всім сторонам Світу, та робота з 13-ма основними чакрами одночасно, дає можливість виправляти спотворені інформаційні потоки.

Освоївши це дихання можна відчути в собі всю Сонячну систему, тому що людина мислить об’ємно усіма своїми органами чуттів і чакрами одночасно у всіх втілень Буття!
Навчання включає чотири напрямки першого Рівня:
1. Дихання на відновлення здоров’я;
2. Дихання на гармонізацію відносин з усіма людьми і подіями;
3. Дихання на баланс в сім’ї, будинку і приватного життя;
4. Дихання, яке формує фінансові потоки, реалізацію та призначення.
Про другому і третьому рівню будуть дані базисні знання.
Практика дихання з усіма учасниками майстер-класу, до появи усвідомленого досвіду з можливістю дихати самостійно.
Рекомендації для стійких навичок.

Про майстра:
Наставниця в Дусі Часу, майстер Світла, засновниця і керівник київської Школи Екології Людини з 2012 року. Школа відрізняється тим, що навчання проводиться в тих містах, де люди готові приймати нові знання усвідомлено. Її тренінги наповнені Світлом Безумовної любові і милосердя до Всього Сущого. Її чарівний голос міняє і трансформує свідомість, вона створює Світи у всіх Світах! В її Полі відбувається зцілення Душі і тіла, укріплення і становлення Духу. Звучання молитв на древніх мовах вивільняє від важкої карми і занурює вас в Чисте Животворне Світло Джерела, вона співає за Благословенням звище. 

Посилання:
FB: Школа Экології Людини
FB: Аурада Райя

Яна Довмат. Ангели і демони в твоїй голові

Завжди існує причина і наслідок. Ми знайдемо причини, які формують життєвий сьогоднішній сценарій для того , щоб створити свій Шедевр під назвою “Життя”.

Про майстра:
лайфкоуч, сексотерапевт, сексолог, жіночий тренер.

Артур Скочеляс. Шлях до внутрішньої свободи через практику асан йоги у стилі йога-сутр Патанджалі

Ціль сесії: донести простоту практики та її загальну доступність; розібратись з одним із основних питань – чим йога відрізняється від фізкультури; дати принципи самостійної роботи, щоб кожен після сесії зміг автономно практикувати, віднаходячи шлях до себе самого та отримати по дорозі оздоровлення тіла та духу.

Йога – це потужний та дієвий спосіб розвитку, доступний багатьом. Достатньо 1-2 години занять 4-6 разів на тиждень, аби змінити своє життя на краще. В міру освоєння технології дух ставатиме сильнішим, тіло – здоровішим, а психіка – стабільнішою.
Необов’язково ставати кимось, будьте тими, хто ви є, і практикуйте – поступово ви станете собою. Практикуйте регулярно і результат прийде неминуче. Повірте у свої сили і займайтесь неухильно, для цього потрібен лише куточок кімнати та килимок, та основне – ваше бажання, все решта відбудеться автоматично по мірі просування у практиці.

Сесія викладається на основі хатха-йоги.

Про майстра:
Лікар, йога-терапевт.

Посилання:
FB (Arthur Skochelas)

Ірина Томіліна (Шейгас). Т-ігра “Equlibrium”

“Equlibrium. Рівновага життя”

В основі гри таємні рунічні знання і Вселенський закон Рівноваги. Гра-прояв, гра-підказка, граючи в яку у Вас є можливість побачити і зрозуміти, що є, а чого не вистачає на шляху Вашої реалізації в тому чи іншому запиті; чесно побачити точку своєї життєвої рівноваги і, можливо, наблизитися до Еквілібріуму, використовуючи знання Рун згадати минуле, побачити сьогодення і трохи відкрити майбутнє!

Кожному по готовності і на Благо!

Рівновага – не є спокій, від дотримання рівноваги залежить швидкість руху по життю. Еквілібріум (рівновага) кожного з нас досягається шляхом природнього енергообміну «Віддаю – значить отримую». Еквілібріум відкриває таємницю досягання бажаного, все рівно чого: матеріальних благ чи духовних станів. Простими джерелами рівноваги є вміння Віддавати і Приймати.
«ВІДДАВАТИ» – все те, що потрібно віддати, від чого вивільнитися або позбутися, все що пережито, принесло свої плоди і уроки, все те, що стало досвідом минулого.
«ПРИЙМАТИ» – все те нове, що приходить в життя, приносячи новий досвід і знання. Ці два вміння створюють динаміку розвитку, рух і досягнення. У випадку, коли є перекос, рух виявляється позірним, Ми топчемося на місці, застряєм у власних ілюзіях і слабкостях. Три рунічних круги ігрового поля: «Минуле/Ресурси», «Теперішнє/Реалізація», «Майбутнє/Трансформація» відображають рівновагу часового простору і руху в ньому. Без минулого – немає теперішнього, без теперішнього – нема майбутнього, будь-яке майбутнє стає теперішнім, а потім – і минулим. Ресурси – основа Реалізації, а Реалізація – основа Трансформації (зміна, вихід на новий рівень розвитку). Перетинаючись у часовому просторі, рунічні круги створюють Трикветра – символ триєдності буття людини: душі, розуму і тіла. В центрі трикветра – момент істини і просвітлення. Рунічний круг (Футарк) – це послідовність ідеального проходження будь-якого життєвого процесу. Розташування кожної рублів в колі – не випадкове. Їх почерговість визначає перехід з одного стану в інший послідовно: починаючи від зародження чогось нового (Феху) і до переходу на новий рівень (Дагаз). В грі відслідковується дві зв’язаних в один смисли лінії: рунічні відповіді і досягнення рівноваги. Все життя ми вчимося дотримуватися власного особистого Еквілібріуму, Балансувати між Хочу і Треба, між Дати і Взяти, між Бути або Не бути… І тільки від нас залежить, в якій точці знаходимось сьогодні і де будемо завтра.

 

Про майстра:
Майстер трансформацій, психолог, автор Т-ігр «Equlibrium. Рівновага життя», «Перехід», “As…Is…” (Як Є…), Психологічний ФотоПортрет: «Відкриваючи себе заново» та Психологічний ФотоПортрет: бізнес формат, майстер гри «За червоними дверима», “Колісниця”, “Діалог”, навчаючий майстер гри «Колісниця».

Посилання:
Сайт: https://tigrytomilina.wordpress.com/
FB: Irina Tomilina

Зоя Каменькова (БАМБА). Три Пророка. Три Короваї

Глибинно-астральні медитації виводять свідомість людини на рівень єдності з його Вищим Я. Людина виходить за межі буденності і стає творцем власної особистості і реальності. Глибинно-астральна медитація дозволить людині досягнути рівня свідомості божества і злитися зі своїм Творцем ще на Землі. Коли в людині пробуджується духовна сила і істинний божественний потенціал, вона може не тільки доторкнутися до мудрості через спілкування з Вищим Я, але й познайомитися з життям в інших вимірах буття через астральну мандрівку, а також зцілити себе самого. Але найважливішим досягненням духовної людини, безумовно, є вміння повелівати своїми прагненнями і бажаннями.

Сесія є частиною глибинно-астральних медитацій.

Про майстриню:
Зоя Каменькова (БАМБА) – вчитель глибинно-астральних медитацій з 2003 року. Володіє техніками медитацій – очищення, наповнення, об’єднання, зцілення. Працює з групами м. Бердянська, м. Львова, м. Слов’янська, м. Харкова, Польщі, і проводить індивідуальні заняття на Тенеріфе (Іспанія), в Англії.

Відео з V Міжнародного Езотеричного Форуму:

Посилання:
FB (Зоя Каменькова)

Наталія Лелях

Класичний масаж. Шиацу (японський точковий масаж).

Точковий масажу при якому використовують ритмічне натиснення пальцями або долонею на ділянки шкіри в області БАТ (біологічно активних точок) або навколо них. Масаж з елементами шиацу не так лікує, скільки стимулює захисні сили організму для боротьби з наявними недугами, підвищує загальний життєвий тонус, підтримує і покращує здоров’я людини, допомагати йому вилікується від тих чи інших захворювань.
Кіокушинкай карате – це скоріше життєвий шлях, ніж спорт, метою якого є  розвиток духовних і фізичних можливостей людини. Найвищою метою карате є не просто фізичний розвиток, а розвиток кращих якостей людини в цілому. Вивчати східні єдиноборства підвладне будь-якому віку – як новачкам так і спортсменам-професіоналам. Займаються мистецтвом карате, вивчають гімнастику і техніку цього єдиноборства.

Про майстра:
Масажист. Інструктор по Карате (2 кю), суддя національної категорії.

Посилання:
FB: Наталья Лелях

Діана Качегіна. Підбір каміння за датою народження

Наш Всесвіт можна порівняти з унікальним за своєю досконалістю організмом, що складається з множини складних систем. На різних рівнях ці системи взаємопов’язані і здійснюють одна на одну потужний вплив. Відбувається це на тонкому плані, через обмін інформацією і енергіями, які є самим Життям. Планети, стихії, мінерали своїми вібраціями резонують між собою і з чакрами в організмі людини. Кожній чакрі відповідає своя частота. Гармонійно співпадаючи з частотами того або іншого камня, стихії і планети, чакра отримує сильний позитивний імпульс, завдяки якому починає працювати краще і чистіше, а сама людина стає здоровіше фізично і духовно. Таким чином, правильна взаємодія з природними системами дозволить нам стати гармонічними особистостями, а кожен прийдешній день принесе відчуття повноти і радості буття.

Про майстра:
Виготовлення і підбір тематичних прикрас з натурального каменю заданої спрямованості в залежності від запиту. Ознайомлення з властивостями каміння і кристалів, їх вплив на людину, зв’язки з планетами, стихіями і чакрами на основі авторської колоди «Кристальні помічники Вселенної» і навчання роботі з ними. Підбір природних мінералів на вирішення визначених задач, зв’язаних з гармонізацією внутрішнього світу і енергополя людини. Діагностика і стабілізація чакральних центрів. Автор метафоричних асоціативних карт «Задзеркалля водної гладі».

Посилання:
FB: Diana Dyakova

Михайло Простаков. Вайвейшн

Ознайомлення з технічними прийомами (п’ятьма елементами) Вайвейшн. Усвідомлення можливостей Вайвейшн як практики сприйняття Божественної присутності. Дихальна сесія Вайвейшн.

Учасники майстер-класу будуть ознайомлені з теорією, філософією і технікою Інтегративного Ребьорзінґу (Вайвейшн). Учасникам буде запропонована концепція тотальної Божественної Присутності в духовних (інформаційних) і матеріальних (тілесних) проявах людини і всесвіту. Учасники отримують можливість усвідомити Божественну присутність в ході дихальної сесії.

Сесія є частиною напрямку інтенсивних інтегративних дихальних психотехнологій (ІІДТ).

Про майстра:
Михайло Простаков – майстер Інтегративного Ребьорзінґа (Вайвейшн); практикуючий психолог, сертифікований спеціаліст по позитивній психології і психотерапії, транскультуральній семейній психотерапії і психосоматичній медицині; член Української спілки психотерапевтів; врач-психотерапевт.

Відео з VI Міжнародного Езотеричного Форуму:

Посилання:
Сайт: http://prostakov.org/
FB – Михаил Простаков

Ірина Томіліна (Шейгас). Медитативний сеанс: Зцілення часових ліній

«Зцілення часової лінії» (Time Line Healing Therapy — TLHT) Села Рейчела – це високоефективна техніка, що дозволяє зцілювати травми минулого, як раннього дитинства або інших періодів теперішнього життя, так і минулих життів. Смисл техніки заключається в тому, що відбувається енергетичне “переписування” минулого і вибір іншої часової лінії минулого – таким чином забираються всі травми з пережитого травматичного переживання.

Про майстра:
Майстер трансформацій, психолог, автор Т-ігр «Equlibrium. Рівновага життя», «Перехід», “As…Is…” (Як Є…), Психологічний ФотоПортрет: «Відкриваючи себе заново» та Психологічний ФотоПортрет: бізнес формат, майстер гри «За червоними дверима», “Колісниця”, “Діалог”, навчаючий майстер гри «Колісниця».

Посилання:
Сайт: https://tigrytomilina.wordpress.com/
FB: Irina Tomilina

Ірина Томіліна (Шейгас). Психологічний фотопортрет “Відкриваючи Себе Заново”

Інструмент універсальний, а головне – ресурсний. Розкриваючи учасника, він надає можливість переосмислити, подивитися зі сторони на себе та свої прояви. Згадати давно забуте, побачити приховане, полюбити справжнє, зробити крок назустріч собі.
Для одних учасників Психологічний фотопортрет буде мандрівкою за ресурсами і натхненням рухатись далі, рости і розвиватися. Для інших – така робота буде шансом познайомитися з собою знову, побачити й зрозуміти правду про себе, обнулитися до природньої голизни душі, щоб прийнявши головне зібратися заново. Психологічний ФотоПортрет – ідеальний інструмент для того, щоб зрозуміти себе по-справжньому, по правді. Багато хто думає, що Психологічний ФотоПортрет – це просто фотосесія чорно-біла… Ніііі!!! Психологічний ФотоПортрет – це і чорно-біла фотосесія як результат/підсумок проведеної роботи з Собою, але ПЕРШ за все – це робота з собою і над собою у форматі трансформаційної гри!!! Чим глибше учасник готовий зазирнути собі в очі, тим яскравіші інсайти і відкриття. В процесі роботи з Психологічним ФотоПортретом ми спочатку метафорично знімаємо обгортку для того, щоб побачити істинний зміст, так би мовити, підготовка ресурсного стану учасника до Психофізіологічного портрету. А вже потім серія чорно-білих фото, на яких неозброєним оком видно Вашу СУТЬ.

Про майстра:
Майстер трансформацій, психолог, автор Т-ігр «Equlibrium. Рівновага життя», «Перехід», “As…Is…” (Як Є…), Психологічний ФотоПортрет: «Відкриваючи себе заново» та Психологічний ФотоПортрет: бізнес формат, майстер гри «За червоними дверима», “Колісниця”, “Діалог”, навчаючий майстер гри «Колісниця».

Посилання:
Сайт: https://tigrytomilina.wordpress.com/
FB: Irina Tomilina

Лілія Чадаєва. Трансформаційна гра-тренінг “Імперія Магів”

Гравці і ведучі гри називають психологічну гру “ІМПЕРІЯ МАГІВ” грою-дзеркалом. Випадковий підбір учасників створює унікальний Світ гри, який дивним способом починає “дзеркалити” реальне життя кожного гравця. Хтось тобі допомагає, а хтось – навпаки, тебе вважають сильним або слабким. Тематика ігрових карт, ігрові події з тобою і навколо тебе, ресурси і форс-мажори – все це створює унікальний малюнок гри кожного гравця. В грі можна стати успішним і багатим, а можеш стати душею – просто побути присутнім в грі, але не мати права ходу і голосу. Все може змінитися усього за один хід в грі. Все по-справжньому, як в житті!

Про майстра:
Практичний психолог, сертифікований майстер гри “Імперія Магів”, ведучий експерт гри, досвід ведення 3 роки, член Асоціації Транзактного Аналізу України.

Посилання:
FB: Лилия Чадаева

Олена Данько. Трансформаційні ігри

Казково-слов’янська гра-ключ “ЖИВА Я”

“ЖИВА Я” – гра-ключ, заснована на слов’янських традиціях – гра з автором! Слов’янська гра, правду глаголяща: завдяки 78 древнім слов’янським картам-кощунам ви отримаєте підказки на любі питання.
В основі гри закладені слов’янські міфи, легенди і казкові архетипи, природний календар і представлення про триєдиність світів. В грі застосовуються прийоми коучінгу і психології, арт-терапії і знання природних циклів. Гра в авторському методі “Казковий коучінг”.
Ціль гри – отримати підказки на свій запит і “Попасти в Ірій” – символічний Центр світу, Місце Сили і Реалізації Бажання, Рай для втілення задуманого найкращим чином в гармонії з собою, людьми, Всесвітом і Творцем.
В грі 3 рівня проходження Шляху – Календарний Шлях, Серединний трансформаційний Шлях – Світ людей, Світ богів і Світ предків, і Верхній Шлях – підказки Старших карт, а також Місця Сили і Ірій-Рай.
Запити на гру: гармонізація свого життя і стосунків з іншими людьми, любі відкриті запитання, можливість отримати пораду-мудрість, переглянути шлях трансформації запиту, шлях руху бажання в часі, від життєвих питань до питань про призначення. Унікальність гри – в застосуванні природних циклів і річного календаря, що співпадає з архетипами слов’янських карт.

Що ви отримаєте на повноформатній грі:
– гра-передбачення за 78 слов’янським картам відкриє вирішення любого запиту
– гармонізацію свого свідомого і несвідомого Я
– балансування стосунків “Я і Світ людей”
– отримання підказок і премудростей на тему “Я і Мій запит”
– особливість гри – це можливість побачити рух запиту в часі завдяки “Календарному Шляхові”
– трансформація в грі відбудеться завдяки дотику з внутрішніми ресурсами і зовнішніми ресурсами гри, побачите свою стратегію руху до бажаного, взаємодіючи з учасниками гри за стратегією “брати-давати”.

Це гра нашої землі, наших слов’янських традицій, тому вона максимально включає знання, закладені нашими предками і включені в ДНК, ресурсну інформацію, що зберігається в підсвідомості, включаючи соціокультурний спадок міфів, переказів і казок, діючи як метод арт-терапії та інструмент казкотерапії. Це гра-розклад, гра-ключ, гра-волхвування, гра-бесіда, гра-зустріч з собою і Світом запиту. Гра прискорює просування до бажаного!

Девіз гри – ЖИВА очищає і Шлях показує!

Казка – бувальщина, але в ній натяк, добрим молодцям урок!

Матриця реальності

Ми всі живемо в різних Матрицях і системах. А насправді “Матриця” – спосіб управління людьми з ціллю отримання їх енергії або обміну. Це рольова гра про обмін енергією в будь-якому контакті і взаємодії. Гра – про переконання і цінності, способи взаємодії, про Шлях. Гра в стилі “мафіозного клану” або “живи-помри”: хто ти – агент Сміт, Нео чи інші персонажі?… Якщо ти в Матриці – то підвладний їй, якщо ти вільна особистість – тоді за тобою ганяються “агенти Сміти”. Ким ти будеш у грі під назвою “Життя” – вирішувати тобі! Побудуй свій вихід з Матриці або вхід в неї…

Ідея гри і запити на гру:

– Про сприйняття реальності – Про зняття окулярів будь-яких мастей і кольорів – в мене рожеві, а у вас зелені, і хто що бачить, як знайти спільне бачення в такому випадку?
– про Ключі до Дверей – всім потрібно раніше чи пізніше Майстер Ключів, який утримується десь замкнений – напрацювання навиків у швидкісному режимі – пам’ятаєте, як Нео записував програму одразу в мозок?
– що я вибираю – реальні стосунки чи віртуальні і чому?
– навіщо вибирати непростий шлях замість нескладного?
– розширення реальності через трансформацію обмежуючих переконань “А чи існує ложка?”
– хто і що причина і що наслідок в моєму житті?
– хто Архітектор твоєї Матриці? Хто “машини”, хто “Сміти”, хто Морфеуси, хто Трініті або Нео? і багато інших ролей, які ми виконуємо.
– яким “кулям” потрібно сказати “Стоп” або чому сказати “Ні або Так”?
– що для тебе “червона або синя таблетка”
– про який вибір? а може там ще є таблетки інших кольорів?
– також актуальна тема виходу за рамки в будь-якому творчому проекті – поза стереотипами і обмеженнями – тема потоків інформації і комунікації
– як ви вибудовуєте комунікацію?
– тема «донор-вампір» і баланс обміну енергією також актуальний – між людьми, проектами, подіями…
– стосунки в обмежених ресурсами просторах і часах
– гра як тренажер реальності або моделювання свого світу – усвідомлення себе в істинному світлі по темі запиту
– І НАВІЩО ВЗАГАЛІ ВИХОДИТИ З МАТРИЦІ? – все ж так солодко, комфортно, “безпечно”……

ЗАПИТИ в гру:
1) Як вийти з Матриці – змінити роботу, перехід на інший вид діяльності, вийти з Матриці як із обмеження свідомості.
2) І Як увійти в Матрицю і бути “своїм” – пройти співбесіду в бажану компанію і там успішно працювати, вбудуватися в суспільство, увійти в нову сім’ю батьків чоловіка або дружини…

Що ти вибираєш? Вибір за тобою!

Про майстра:
Автор, ведуча і навчаючий тренер ігр-тренінгів “ЖИВА Я”, “Навколо Світу”, “Зодіак Долі”, “Матриця реальності”, співавтор ігор “РодоСвіт”, “Вечори на хуторі біля Диканьки”, ведуча 10 ігор з 2013 року. Більше 120 ведучих авторських ігор в різних країнах світу. Навчаючий тренер створенню авторських ігор. Сертифікований коуч і тренер навчання коучингу. Ментор навчання коучингу курсу “Новий код коучингу”, коуч онлайн-тренінгів і співавтор книги “77 уроків лідерства” компанії Isaac Pintosevich Systems. Співорганізатор міжнародного онлайн-фестивалю “МАКова Поляна”. Магістр психології, психотерапевт, арт-терапевт, кризисний психолог, травмотерапевт, член “Українського союзу психотерапевтів”, член “Східноукраїнської асоціації арт-терапії”, член “Української асоціації спеціалістів з подолання наслідків психотравуючих подій”, член “Європейської спільноти з вивчення травматичного стресу” (пройшла навчання у спеціалістів Грузії, США, Словаччини, Росії, Бельгії і інших країн). Дипломований астропсихолог, Майстер Рейкі, мандалаєр, навчалася в Індії, Мексиці та Перу, мандрівниця по Місцям Сили – більше 20 країн. Експерт національних українських телеканалів і радіостанцій, друкованих ЗМІ. Щасливі клієнти в країнах – Україна, Росія, США, Німеччина, Швейцарія, Литва, Латвія, Казахстан, та інші.

Посилання:
FB: Елена Данько Коуч-Муза: Вселенная игр и тренингов
FB: Елена Данько

Інна Петрова. “Вам просили передати…” (консультації, прогнозування на картах Таро)

Ми живемо в інформаційному полі. Вже стало звичним знаходити відповідь на будь-яке питання. Google знає все! Або ми звертаємося за порадою і досвідом до експертів. А якщо нам потрібна інформація іншого рівня? Яка стосується тільки нас. Про причину складних стосунків. Про симптом. Коливання в прийнятті рішення. Прогнозування перебігу важливої події. Події в житті, що повторюються. Коли навалюються невдачі. Важкі емоційні стани. Де шукати відповідь? Відповідь в нас самих. Потрібно тільки задати запитання і почути відповідь. На Езотеричному Форумі я буду для Вас перекладачем. Допоможу правильно поставити питання, перекладу відповідь з інформаційного поля на зрозумілу для вашого сприйняття мову.

Про майстра:
Практичний психолог, кризисний психолог, сертифікований системний дизайнер енергоінформаційних процесів (по Зелінському О.В.), таролог, керівник клубу “ИННАЧЕ”, автор, ведуча семінарів і тренінгів.

Посилання:
Сайт: http://algoritmsolution.com.ua

Олег Марховський. 5 Мудростей, 5 стихій

Ціль на психологічному рівні: Трансформація 5 основних «вад поведінки» в 5 аспектів усвідомленої поведінки, «мудрості».
Ціль на духовному рівні: Дотик до вічності і нескінченності. Відкриття в собі глибинних рівнів свідомості і відчуття “божественного” в людині.
Методи і практики: робота з стихіями в парадигмі тілесно-орієнтованої і процесуальної терапії і практик тантричного буддизму школи Ваджраяни. Практики 5 Дх’яні-Будд.
Короткий опис суті практик (в термінах психології буддизму): П’ять Сімейств Будди (Пять Будд Медитації) є буддистською тантричною класифікацією просвітленого стану, в якому чиста просвітлена природа п’яти психосоматичних складових живих істот (форми, відчуття, розпізнавання, волі і свідомості) розглядаються як п’ять чоловічих будд; вони перебувають у єднанні з своїми дружинами (юм), що втілюють п’ять первинних мудростей, що є чистою просвітленою природою п’яти негативних емоцій (гніву, гордині, пристрасті, заздрощів і невігластва).

Про майстра:
Практикуючий психолог та процесуально-орієнтований психотерапевт. Арт-терапевт (спеціалізація: танцювально-рухова терапія) та тілесно-орієнтований терапевт. Член Арт-терапевтичної асоціації.
Актор київського плейбек-театру «Отраженіє», ведучий авторського театрально-терапевтичного проекту «Процесуальний Театр». Творча майстерня креативної імпровізації з.а. Олега Драча.

Посилання:
FB: Oleg Marchovskiy

Світлана Вільчинська. Трансформаційна гра “Таємниця ВіданнЯ”

Інколи, щоби знайти відповіді, потрібно зануритися в Себе, інколи – подивитися на ситуацію зі сторони…
Трансформаційна гра «Таємниця ВіданнЯ» дозволяє розвинути навички бачити невидиме, помічати деталі, розрізняти підказки, отримувати їх з різних джерел, навчитися чути свій внутрішній голос, зрозуміти та прийняти важливе в Собі, для Себе і про Себе.

Запрошую Вас через Гру:
– розбудити своє внутрішнє Відання;
– навчитися дивитися в Себе і бачити те, що є ззовні;
– оволодіти Мудрістю, відчути Силу, відкрити істинне Знання, осягнути Таємницю ВіданнЯ.

В основі гри закладено мудрість та традиції індійського народу, зв’язок з природніми явищами, елементи символдрами та арт-терапії, проективні методики.

Про майстра:
Майстер трансформацій, автор Т-Ігор “Таємниця ВіданнЯ”, “Мій Життєвий Простір”, сертифікована ведуча Т-Гри та психологічного пас’янсу “Чорне і Біле”, Т-Гри “Грані Ци”, бізнес-гри “CashFlow” у коучінговому форматі, бізнес-гри “RESULT”, Т-Гри “Кесеф. Грані Грошей”, автор проектів “Кофе сМАК”, “DoubleCoffee cМАК”, “МАКові вечори”, автор і ведуча тренінгу “Активація Бажань”, ведуча тренінгу-трансформації “Шлях Героя. 22 Аркани ТАРО”, член МПАПМ (Міжнародної Психологічної Асоціації Проективних Методик), спеціаліст з проективних методик, спеціаліст по роботі з МАК за методом Вселенської терапії, казкотерапевт, практикуючий психолог, бізнес-тренер.

Посилання:
FB: Мастерская Трансформаций Светланы Вильчинской

Цвітава Татусько. Програма долі в мехенді. Як навчитися читати долю по мехенді та як її перепрограмувати

Мехенді – це дуже природний, натуральний і безпечний спосіб прикрасити своє тіло. А вишуканий і хитромудрий візерунок буде приковувати погляди до витончених рухів рук і ніг. Надаю послуги розпису тіла хною багато років поспіль, що говорить про постійність, якість і задоволеність клієнтів. За час Форуму представлю авторські підходи до сакрального розпису мехенді: 1. Програма долі – навчитися читати долю по мехенді та як її перепрограмувати. 2. Навчитись робити малюнки хною для себе безкоштовно. 3. Якою хною робити розпис тіла ?

На Форумі вперше відкриє публіці знання про “Програму долі в мехенді. Як навчитися читати долю по мехенді та як її перепрограмувати”.

Про майстра:
Психолог, бізнес-тренер, майстриня мехенді (біо-тату). Авторка багатьох методик на основі психології, символізму та принципів будови світу. Займається темами: чоловіча і жіноча психологія, стосунки в суспільстві, колективі в парі, архетипи, автентична жінка, особистість та успіх. Малює та навчає розпису тіла.

Посилання:
FB: Мехенді ЛЕГКО ЛЬВІВМехенді Легко
FB: Цвітава Татусько

Наталія Денис. Психологічна трансформаційна гра “ІМПЕРАТОР”

Гра про чоловічі енергії для мужчин – дозволяє пізнати свої сильні та слабі сторони, зрозуміти, що заважає реалізації себе у різних сферах життя.

Жінки можуть продіагностувати себе – на яких енергіях вони живуть – пошук балансу чоловічих та жіночих енергій.

Про майстра:
Психолог, сертифікована ведуча психологічних трансформаційних ігор “Дороги Перемен”, “Вершина отношений”, “Лицом к лицу”, “Спираль самопознания”, “Круг Силы”, “Психосоматика”, “Навколо світу”, “Перехід”, “Імператор”, ” Xperience”, ведуча авторських дитячих тренінгів курсу “Школа без проблем”, спікер розвиваючих фестивалів “Інсайт”, “Аніма”, ” 4-Ательє”, “Арт-Практік”, ПодростокFest, “МАКсимум”.

Посилання:
FB: Nataliya Denys

Юлія Лада Лукашевич. Гра “РодоСвет”

Трансформаційна гра «РодоСвет» – це гра-діагностика, гра-ключ, яка допомагає розібратися з родовою інформацією, родовими блоками, і нашими кармічними задачами.

В певний момент часу в кожного з нас виникає необхідність відповісти на свої «Чому?», зрозуміти глибину і суть родових програм, нашу частину відповідальності за карму Роду і зрозуміти свої можливості з виправлення складних моментів нашого життя. Робота з Родом і всім, що нам передано від предків у спадок на інформаційному рівні і по ДНК – робота достатньо складна, але дуже необхідна для людини в пошуку. Для полегшення пошуку і розуміння усіх перешкод і ресурсів, закладених на глибинному неусвідомлюваному рівні, процес представлений в ігровому форматі, який допомагає краще сприймати інформацію Роду глибиною в 7 поколінь.

Про майстра:
Засновник і викладач Школи біолокації і біоенергетики “Майстерня цілителя”; спеціаліст по біолокації і біолокаційній діагностиці; астролог, експерт по психосоматиці, цілитель-травник, автор наукових статей по біолокаційним дослідженням, співавтор і ведуча трансформаційної гри “РодоСвет”.

Посилання:
FB: Юлія Лада Лукашевич

Тетяна Павловська. Авторська психологічна трансформаційна гра “ПроЖить”

Про що гра ПроЖить?
Програв про мандрівку під назвою Життя.
Про життєві ресурси (гроші, час, енергію, фізичних, творчих, душевних силах). Про те, скільки цих ресурсів в твоєму житті і як ти ними розпоряджаєшся.

Гра про стани (емоції, почуття). Про вміння усвідомлювати ресурсні і нересурсні стани і управляти ними. Про зрілість. Про розуміння. Про внутрішню готовність робити вибір і нести відповідальність. І про ті почуття, які приходять в душу, коли ти стикаєшся з необхідністю бути першим, бути сильним, бути правильним, бути успішним, пройти, довести, підтримати…
Гра про мудрість. Про здатність приймати будь-які події життя і бачити в них благо для себе. В мудрості – дуже багато про довіру світу, впевненості у своїх здібностях і віру в ближнього.
Гра про гру життя. Божественну Гру, яка називається Життя і починається з першої секунди нашого життя в цьому тілі. Про здатність бути тут і зараз, про вміння жити і відчувати життя, отримувати досвід, радіти, надихатися, розвиватися! Про розуміння, що кожен момент життя потрібно ПроЖить.

Про майстра:
Дипломований психолог, сертифікований психотерапевт в методі позитивної кроскультурної психотерапії, коуч по методу Карти Успіху, ігропрактик, організатор і керівник проекту для жінок “ЩасливаЯ”.

Тетяна Хрустальова. Трансформаційна гра “22 Аркани”

Гра “22 Аркани” – це унікальний інструмент для дослідження і трансформації себе, відносин, подій і ситуацій в нашому житті. Це поєднання психології і стародавніх знань. За допомогою гри Ви можете пропрацювати такі запити і відповісти собі на питання в таких сферах:

– фінанси
– особисті стосунки
– проблеми зі здоров’ям
– особистісний ріст
– призначення.

Про майстра:

Таролог, парапсихолог, ведуча трансформаційної гри “22 Аркани”

Посилання:

FB: Татьяна Хрусталёва Таролог

Світовид Бургун та Оксана Бабій. Практика очищення вогнем за Старослов’янським звичаєм

Практика Очищення вогнем складається з двох основних етапів: вуглеходіння та стрибки через багаття – це досить давня практика, якою користувались наші Предки. Це один із елементів гармонізації здоров’я та психічного, енергетичного стану людини. В давнину знали, що таке дійство має добрий вплив на Дух, Душу й Тіло. Вогонь володіє магічними властивостями знімати накопичений негатив, зцілювати та ладувати людину.

Унікальність практики Очищення вогнем від Світовида Бургуна:
1) Очищення вогнем проводиться за старослов’янським звичаєм (вшанування чотирьох стихій, подяка Роду, єднання з силами природи та Родом) у поєднанні із сучасними підходами квантової психології (медитативні практики; робота з власними страхами, блоками, неприйняттями; тощо);
2) унікальна авторська методика підготовки та розкладки багаття, яка забезпечує максимальне насичення енергією вогню;
3) Очищення вогнем проводиться в два етапи:
а) очищення ярою (чоловіче проявлення) силою вогню – стрибки у вогняну стіну;
б) наповнення та очищення глибинною, спокійною (жіноче проявлення) силою вогню – вуглеходіння.

З давніх-давен люди ставилися з особливою шаною і повагою до вогню. Вогонь – це жива розумна істота. Сила Вогню в порівнянні з іншими природними силами першоелементів має могутню трансформуючу властивість. На фізичному рівні він проявляється як тілесне тепло, на психічному – це душевне тепло, палке кохання, на духовному – це сила думки, розширення можливостей і глибинне розуміння процесів, що відбуваються.
Здійснюючи цю практику, Ви позбавляєтеся від негативних та деструктивних інформаційно-енергетичних програм, які проявляються в житті, в першу чергу, у формі страхів. Шлях по вогняній доріжці розблоковує енергетичні канали та веде сміливців стезею довіри не лише собі, а й оточуючому простору. Стрибаючи через вогнище, Ви долаєте свої страхи, очищуєте своє поле на всіх рівнях, перепалюєте негативні програми, адже багаття має потужні очищаючі властивості. Той, хто візьме участь у вогняному ритуалі і стрибне через багаття, знаходить приховану у собі силу і додаткові можливості, отримує можливість змінити на краще свою долю. Відважитись на «зцілення» таким методом може не кожний, але спробувавши раз, вже не в силах від нього відмовитись.

Отже, в результаті практики ВИ:
• Розвинете впевненість у власних силах і в завтрашньому дні
• Зможете усунути глибинні страхи і неприйняття
• Очистите і оздоровите організм на фізичному та енергетичному рівні
• Виробите стійкість до стресів
• Придбаєте позитивний і легкий погляд на своє життя і на будь-які проблеми
• Навчитесь генерувати стан, в якому зможете досягати будь-якої мети

Сесія належить до cлов’янських сакральних практик.

Про майстра:
Практикуючий відичний психолог, спеціаліст з квантової психології, парапсихолог, коуч-тренер з техніки «Квантового Лайф Коучингу». Майстер сакральних слов’янських духовних практик. Духовний провідник сакральних слов’янських обрядів. З 2009 року по теперішній час – тренер та засновник школи слов’янський Бойових мистецтв «СВАРОЖИЧІ» та групи з національних бойових мистецтв «БІЛА СОТНЯ». Майстер Айкідо – чорний пояс, 2-й Дан (практичний досвід тренерсько-викладацької роботи з бойових мистецтв з дітьми та дорослими понад 20 років), вища педагогічна освіта за напрямком фізичне виховання та валеологія. З 1996 року по 2008 рік – засновник школи Айкідо «Тенкай», відповідальний секретар асоціації Айкідо Айкікай України в Чернігівській області.

Посилання:
Сайт: http://www.kolodar.com.ua/http://www.ssma.com.ua
FB: Світовид Бургун
FB: Со-Знание. Душа і Свідомість.

Тарас Малашій. Кінезіологія.

Кінезіологія – це діалог з тілом, використовуючи м’язове тестування можна отримати інформацію, яка потрібна людині. Звідки взялася хвороба та для чого вона потрібна, звідки беруться невдачі та як їх запобігти, що заважає реалізації та процвітанню?

Що таке життя? Без участі тіла та відчуттів у ньому неможливо навіть наблизитися до відповіді. Нам відомо, що підсвідомість впливає на тіло значно більше, ніж свідомість. Є зворотній зв’язок від тіла до підсвідомості, саме його використовують у кінезіології. Це дозволяє обійти брехливий та доволі обмежений у сприйнятті реальності інтелектуальний розум.

Кінезіологія – це робота з тілом, читання тіла, читання якості роботи його систем, нейронних зв’язків, зв’язків між органами, м’язами, залозами, між відділами головного мозку. М’язове тестування допомогає швидко виявити системи, в яких є стрес та обнулити його. Далі природа людського організму запускає процес зцілення.

Кінезіологія – це робота з підсвідомим, в більшості випадків недосяжним для людини. Пам’ять тіла, вся інформація про людину саме там, це формувалося мільйони років… Минуле, теперішнє та імовірність майбутнього – все всередині, в глибині.

З допомогою кінезіології можна послабити чи взагалі позбутися таких внутрішніх відчуттів, як: переможений, непочутий, завалений справами, роздратований, покинутий, депресивний, панікуючий, зраджений, винний, обдурений, та інших, гнітючого характеру станів.

А можна посилити – чи отримати – як новий унікальний внутрішній стан, наприклад: творчий, у безпеці, задоволений, врівноважений, мотивований, впевнений, сміливо діючий, інтуїтивно знаючий, незамінний, захоплений, радісно прийнятий та багато інших наповнюючих, благодатних відчуттів.

Про майстра:
– кінезіолог, енергетична кінезіологія, нейрофізіологія
– тілесний терапевт, дихальні, динамічно-вібраційні практики
– психотерапевт

Посилання:
FB: Taras Malashiy
FB Group: https://www.facebook.com/groups/131200884093329/

Юлія Головкіна. Вихід з трикутника Карпмана

Трансформація ролей драматичного трикутника (Агресор-Жертва-Рятівник) шляхом переходу в полярність (Філософ-Герой-Провокатор) і їх подальша еволюція – Переможець, Просвітлений.
Жертва – це людина, яка впевнена що від неї залежить небагато, а її життя визначають обставини. Так живуть 90% людей на Землі і розпоряджаються при цьому 10% ресурсів. Вони свято вірять в те, що по-іншому неможливо, фоново переживають відчуття жалості (до себе), вини, образи, сорому. Втішають себе тим, що виконують свій обов’язок, а решті людей – не краще. Переможець – це той, хто ставить задачі і знаходить рішення. Їх не більше 10%, але вони обертають Землю, і розпоряджаються 90% ресурсів нашої планети. У них – здорові тіла, любов (секс), мандрівки, свобода. Вони відчувають натхнення і ентузіазм. Їх заняття – звершення і творчість. Перейти зі стану Жертви в стан Переможця МОЖЛИВО, якщо знати методики і працювати. Як? Скільки? Ви отримаєте відповідь. Тільки практика!
1. Як знайти в собі Жертву?
2. Як перейти на наступний ступінь еволюції?
3. Як виховувати дітей, щоб не перетворити їх в Жертв?
4. Переможці-чоловіки і переможці-жінки. В чому особливості чоловічого і жіночого шляху?
А також:
– типові хвороби Жертви
– ризики Героя, ризики Переможця
– чому Переможець не старіє?
– парні стосунки: чи вживається Переможець і Жертва в одній сім’ї?
– звички Героя, звички Переможця
– словник Жертви
Про майстра:
Юлія Головкіна – психолог-еволюціоніст, практик. Автор “Виходу з трикутника Карпмана”. Майстер голотропного дихання, розстановок. Досвід практичної роботи – 20 років.

Посилання:
Сайт: http://lifeproblems.ru
FB: Юлия Головкина

Наталія Штукіна (Радміла). Вільний голос.

На своєму життєвому шляху ми проходимо певні стадії розвитку. Відповідальний момент – перехід на якісно інший рівень. Особиста справа, яка зачіпає багатьох і має свої явні і приховані аспекти.
Чи готові ви рушити у поле ще не усвідомленого?
Наш світ створений вібраціями і, найперше, ми самі. Людина володіє голосом, цим універсальним інструментом, що здатний через звук висловити і те, що ми по себе знаємо, і те, що поки не усвідомлюємо. Це інструмент дослідження і впливу, яким варто користуватися. Голосові практики – дієвий спосіб відчути себе собою, бути присутнім у моменті й налаштуватися на процес змін.

Відкриваємо власне звучання.
Вчимося не тільки слухати, а й чути.
Тестуємо свою готовність до змін.
Імпровізуємо.

На майстер-класі: голосові практики, резонансне моделювання та інші інтегративні практики

Про майстра:
Ведуча розвиваючих і трансформаційних семінарів і груп, дослідник архаїчних практик.

Відео з VII Міжнародного Езотеричного Форуму:

Посилання:
FB: Свободный голос. Открывая в себе себя.
FB: Natalya Shtukina

Інна Петрова. Скринька минулого

У кожного з нас є така скринька. В неї ми складаємо емоційні реакції на події. Вона завжди з нами. Ми дорослішаємо. Вчимося брати відповідальність. Будуємо плани. Робимо крок до вершини. І тут вмішуються образи, що живуть в скриньці. Вони можуть звучати, або предстати картинкою, а частіше пробиваються і емоцією. Вертають нас в минулі ситуації.

Успішний досвід вселяє в нас впевненість. А ось там, де щось не вийшло або було обесцінено, сигналить нам: стій! не рухайся! буде боляче!

Буває так, що потрібно вернутися в минуле, щоб змінити майбутнє. В безпечному оточенні ми зможемо роздивитися вміст скриньки. Зустрітися з тим, що довго чекає на завершення – минулими образами, злістю, виною – та чи мало що там накопичились в цій скриньці! І продовжити свій шлях до вершини легко.

Метод роботи – епістемологічна метафора, системне моделювання енергоінформаційних процесів.

Про майстра:
Практичний психолог, кризисний психолог, сертифікований системний дизайнер енергоінформаційних процесів (по Зелінському О.В.), таролог, засновник та Сикерівник клубу “ИННАЧЕ”, автор, ведуча семінарів і тренінгів.

Посилання:
Сайт: http://algoritmsolution.com.ua

Анжеліка Цирульник. Трансформаційна психологічна гра “На шляху до себе”

У процесі трансформаційної психологічної гри “На Шляху до себе” можна глибше пізнати себе та знайти рішення актуального питання. Дослідити свою поведінку, стани і емоції в тих чи інших ситуаціях. Проявити що і де втрачаю та знайти те, на що можу опиратися. А робота з метафоричними асоціативними картами “Тотемні тварини” привнесе веселу атмосферу!

В результаті гри ви можете:
– Опрацювати різні варіанти своєї поведінки і своїх станів, а також те, які стани доречні або недоречні в різних ситуаціях
– Розібратися в продуктивних і непродуктивних моделях поведінки і установках особистості
– Поглянути зі сторони на структуру своєї особистості в цілому і на її сторони або частини
– Знайти оптимальні варіанти поведінки або станів
– Поглянути на свої стандартні стратегії поведінки і переконання і, можливо, виробити нові, прийнятніші
– В ігровій формі поглянути зі сторони на себе і на своє життя

Про майстра:
Засновник Трансформаційного Центру розвитку особистості “Shambala”, автор та організатор Фестивалю розвитку особистості “4-Ательє”, лайф- і бізнес-коуч, гештальт-психотерапевт, нумеролог, тренер трансформаційних психологічних ігор, ведуча авторського навчального курсу тренерів різнопланової трансформаційної гри “Кешфлоу-коучинг формат”.

Посилання:
https://www.facebook.com/SHAMBALA.IN.UA/
https://www.facebook.com/anzhelazy

Анжела Цирульнік. Коучинг

Ясність і гармонія у житті починається з усвідомлень. Коли людина розуміє чого саме хоче, навіщо їй це і заради чого вона буде це робити, наступає гармонія із собою і життя наповнюється зовсім іншими фарбами!

Уся моя діяльнсть направлена на допомогу людям знайти себе, розвиватись та розширяти рамки своєї свідомості.

КОУЧИНГ-це розвиток, найефективніша методика розуміння людиною самого себе, отримання ясності і мотивації до дій, а також трансформації обмежуючих і непідтримуючих переконань на підтримуючі.

Тому, кількість людей зацікавлених у роботі з коучем зростає з кожним днем і ця послуга все більш і більш користується попитом..

Які запити можуть бути на коуч-сесію?
– Самопізнання;
– Прийняття рішення;
– Обмежуючі переконання, блоки та їх трансформація;
– Вирішення особистих питань;
– Особисті стосунків (сім’я, діти, батьки);
– Відносини в колективі (з колегами, керівництвом);
– Особистістий ріст і розвиток;
– Визначення цінностей;
– Місія та призначення;
– Знаходження своєї власної мотивації;
– Перехід від плану до дії;
– Визначення напрямку в житті (професія, рід діяльності);
– Визначення та розуміння своїх цілей;
– Просування до мети і швидке її досягнення;
– Втілення мрії в реальність;
– Вирішення фінансових питань;
– Бізнес питання (своя ніша, розвиток);
– Вихід із “зони комфорту”;
– Як вийти заміж / женитись;
– Підняття самооцінки;
– Тайм-менеджмент;
– Знайти ресурс.

Ми разом створимо безпечний простір, в якому знайдемо найкращі рішення для Вас за Вашим запитом, методом задавання питань і з використанням коучингових інструментів та технологій.

Індивідуальна коуч-сесія триває 1-1,5 години.

З вами буде працювати АНЖЕЛА ЦИРУЛЬНИК – лайф- і бізнес-коуч, засновник і керівник Трансформаційного Центру розвитку особистості «Shambala», автор та організатор фестиваля розвитку особистрсті “4-Ательє”, ФОП, досвід роботи у фінансовому консультуванні з 2009 року, інвестор і трейдер.

Посилання:
https://www.facebook.com/anzhelazy

Лілія Ківенна. GraVitiYoga

Лілія Ківенна. GraVitiYoga

+ Gravi – гравітація; Vit – життя; iyoga-індівідуальна йога для відкриття нових граней життя. + М’язи та зв’язки, взаємодіючи з гравітацією, під вагою власного тіла без зайвих навантажень, розслабляються і витягуються. + Звільнений розум тіла формує (без жодного зовнішнього зусилля!) відповідний саме Вам спосіб (режим) руху, живлення і відпочинку, Ваше тіло володіє природженим високим інтелектом, і даний метод пробуджує свідомість тіла.

Запрошуємо відкрити для себе ГраVitiЙогу! Цей спосіб рухатись і відчувати себе називають по-різному: тілесно орієнтованою оздоровчою системою, йогою на мотузках, левітацією… І справді, хіба можна дати однозначну назву заняттю, яке включає в себе тілесне навантаження, м’язове розслаблення, психотерапевтичну дію, взаємодію тіла й душі з ритмом музики, силою тяжіння землі та зі своїми глибинними відчуттями й переживаннями. Дозволити тілу просто бути, довіритись моменту, відпустити думки, відчути, як саме воно хоче рухатись, розчинятись в задоволенні, отримувати результат стрункості, краси, здоров’я – що може бути кращим! Це чарівне дійство знайшло вже багатьох прихильників у різних містах України, і Ви маєте нагоду займатись цим у Львові!!!

Коротко про ефекти та можливості під час занять ГраVitiЙогою: – корекція фігури, ваги, постави – корекція хребта і суглобів – відновлення еластичності зв’язок – розвиток гнучкості й сили – проробка м’язових блоків, розвантаження спини – зняття психосоматичного «панциру», м’язових зажимів – випробування нових можливостей руху – возширення меж та активація адаптивних здібностей – збільшення впевненості в собі та довіри до свого тіла – перебування в потокових станах, що сприяє народженню креативних рішень – звільнення від негативних емоцій завдяки глибокому диханню, розслабленню, уповільненню До зустрічі в левітаційному просторі!

Про майстра:

Практичний психолог, спеціаліст по жіночим, тілесно-орієнтованим, енергетичним практикам, тілесний коуч, майстер потокових станів, ведуча школи жіночої довершеності “Єдина Я” та проекту ГраВітіЙога

Посилання:

Студія Масажного Мистецтва Наталії Безвуляк

Що таке справжня магія? Ось слова майстра масажу, якими просто необхідно поділитися .

Масаж – це любов. ЦЕ те, що надихає і дає сили.
Так, масаж настільки багатогранний і дивовижний,
Чим більше ти відкриваєшся і вдосконалюєшся, тим більше відчуваєш і хочеш пірнути ще глибше в це мистецтво.

Це наче танцювати і грати на музичному інструменті одночасно – вловити потрібний ритм, знайти струни і відповідні ноти, щоб він гармонійно зазвучав. Магія! І це відчуває кожен, хто потрапив до майстра, який закоханий в свою справу.

Масажист – це не робота, а призначення.
Це віра. Це любов і прийняття. Це довіра.

Це гармонія. Це мистецтво.
Це медитація. Це чудо. Це можливість бути провідником між тілом і душею.

Посилання:
http://bezvuliak.com

Михайло Некрасов. Вимірювання особистої сили та рекомендації щодо очищення

Консультації будуть відбуватися в контексті Віта-психології.

Віта-психологія – наука про мистецтво ставлення до життя, ім’я якої Віта. Основна мета вітапсіхологіі – пошук такого ставлення до життя, при якому людина була б щасливою незалежно від обставин.

План реалізації подібної мети (на основі проходження восьмеричного шляху) ще 2500 тому був запропонований Буддою. Ми живемо в інший час, тому й спробували, на відміну від буддизму, вирішити це ж питання на основі досвіду сучасної хвилі психотерапії, а також результатів дослідження теорії систем.

Про майстра
——————–
Психолог-логотерапевт, відомий шаховий тренер, майстер спорту, багато років працював у Львівському інституті фізкультури. Керівник Львівскої школи «Психотворчість». Спеціаліст в області йоги і східної філософії.

Відео з V Міжнародного Езотеричного Форуму:

Посилання

http://www.ligis.ru/librari/3768.htm
http://waking-up.org/psihologiya-i-psihoterapiya/vytapsyholohyya-yntervyu/

Тарас Малашій. Кінезіологічна корекція

Кінезіологічні корекції – це унікальний метод, що дозволяє швидко і ефективно позбавитись будь-якого психосоматичного захворювання організму, від наслідків пережитих стресів, проблемних взаємовідносин, свідомих та підсвідомих програм. Метод використовує тестування м’язів тіла, яке швидко і точно знаходить причини, що призвели до дисфункції організму, а також ефективно включає механізми самозцілення.

 

Кінезіологія – один з напрямків тілесно-орієнтованої терапії, що поєднує в собі знання східної медицини і останніх досягнень західної науки в галузі психології, нейрофізіології, біохімії. В Україні він ще мало відомий, тому стрімко набирає популярності завдяки своїй високій ефективності.

 

З якими запитами найчастіше звертаються:

– Психологічні проблеми
– Головні болі різного походження
– Вегето-судинні та серцево-судинні розлади
– Посттравматичні і післяопераційні стани
– Передпухлинні стани
– Неврологічні проблеми
– Післяпологова депресія
– Проблеми органів травлення
– Проблеми шкіри
– Енурез, запор
– Хворобливі місячні
– Алергії, як вираз психосоматичних проблем
– Наслідки: розлучення, зґвалтування, домашнього насильства, травми війни, смерті близької людини
– Дитячі страхи, фобії
– Залежності
– Безсоння
– Стрес
– Депресивні стани
– Проблеми, пов’язані із втратою «сенсу в житті»
– і багато-багато іншого …

Про майстра:
Кінезіолог, тілесний терапевт, консультант.

Андрій Поліщук. Механізми здоров’я людини, діагностика та лікування в тибетській медицині

Тибетська медицина є цілісним вченням. Його цілісність полягає у тому, що воно отримане від Будди медицини Бхайшадж’я-гуру, а значить є істинним і всезахоплюючим. Ми стаємо вразливими до хвороб, коли не працюють механізми, які забезпечують наше здоров’я. Хвороби поселяються в організмі, в якому утворилося сприятливе середовище для розвитку недуги. За уявленнями тибетської медицини людське тіло наповнене сімома силами тіла, які є його октавою, неначе сім нот у музичній октаві. Трансформація семи сил тіла породжує невидимі тонкі тіла і їхні сили тіл, а ще є важливим для вічного тіла Абсолюта. Цей процес контролюється трьома доша і відбувається за законом Октав. Доша вітру забезпечує дихання усіх наших органів і тканин, доша жовчі забезпечує обмін речовин і нашу життєву енергію, а доша слизу зберігає нашу цілісність, автентичність та міць. Проте, в умовах дисбалансу, доша починають шкодити. Доша жовчі спалює нашу енергію і породжує хвороби жару, а доша вітру і доша слизу породжуюють хвороби холоду. Дисбаланс усіх доша породжує погані сили тіла: сили хвороби. Виявляється, що «погана кров», «погана жовч», «погана лімфа» та отрута «Чху-сер» перешкоджають циркуляції енергії і крові, що перешкоджає оновленню нашого тіла та роблять нас вразливими до хвороб.

Також Ви дізнаєтеся:

  • чому утворюється «погана кров», «погана жовч», «погана лімфа» та отрута «Чху-сер», які є коренями усіх наших хворіб;
  • шо робить нас вразливими для паразитів і звідки беруться небезпечні віруси та бактерії.

Використовуючи методи діагностики тибетської медицини ми можемо розпізнати хвороби і підібрати ліки, які нейтралізують природу хвороби і обрізають її під корінь. При складанні тибетських рецептів включаються

  • натуральні засоби, які очищують від доша хвороби, нейтралізують «жар» або «холод» в залежності від природи хвороби,
  • засоби, які підтримують «життєвий вогонь» (обмін речовин) та «вогонь травлення» (перетравлення та засвоєння їжі, емоцій та вражень),
  • засоби, які очищують від поганої крові чи поганої лімфи,
  • засоби, які зміцнюють сили тіла та уражені органи, та
  • засоби, які є провідниками до хвороби.

На сесії буде представлена діагностика за оглядом, за нюхом, за дотиком. А також діагностика по дзеркалу язика, по дзеркалу пульса, по дзеркалу живота і по дзеркалу сечі. Також ми зрозуміємо кому і що потрібно, щоб підтримати здоров’я і запобігти хворобам.

Про майстра

Виробник цілющих засобів “Енергетин”, “Сандал-шафрановий еліксир”, “Сил-чистил”, “Расаяна”, “Амрита” та ін., виготовлених за тибетськими рецептами, лікар, кандидат медичних наук, тренер по тибетській медицині та триначальній акупунктурі за методикою професора Пак Дже Ву, автор власної методики, заснованої на езотеричних знаннях суфіїв, тибетської медицини та триначальної акупунктури.

Посилання

Сайт: www.energetyn.com

FB: Andriy Polishchuk 

Олена Сонячна. Сінергія щастя в Живих мандалах Олени Сонячної

 

 

 

 

 

Діагностика та корекція енергетичних центрів (чакр), індивідуальний підбір мандал.

  • Розкриє секрети діагностики і корекції тонких тіл людини за допомогою унікальних резонаторів Живих мандал.
  • Як розширювати свідомість і активізувати підсвідомість.
  • Як відновлювати енергію.
  • Як матеріалізувати бажання.

Ну и как без подарков!!! Для участников Форума мастер с “Живыми мандалами” будет создавать Синергию Счастья, а в подарок от нее будет необыкновенный приз волшебная “Янтра Денег”. И самое интересное!!! Во время фестиваля, при подборе персональной Живой мандалы, Мастер Елена Солнечная будет проводить уникальный сеанс, чакровую диагностику, БЕСПЛАТНО!!!!

Про майстриню

Олена Сонячна – автор унікальної колекції «Живих мандал». Одна з перших фахівців в Україні по мандалотерапіі. Досвід практичної роботи – близько 10 років. Архітектор-дизайнер, митець, музикант, професійний арт- та кольоротерапевт, член УСП, член міжнародних оптичних товариств SPIE, ОСА (США). Енергохілер. Радіестезист. Вивчала аюрведичні та храмові енергетичні практики в Індії.

Посилання

FB: Елена Солнечная

VK: Авторский декор Елены Солнечной

Антоніна Андрейченко. Ляльки-мотанки

Про майстриню:

Майстер з виготовлення традиційних і авторських ляльок – мотанок. Біоенергетик, парапсихолог Міжнародного центру парапсихології О. Івчика, цілитель.

Фаєр-шоу-проект “Indigo”

Фаєр-шоу-проект “Indigo” – це команда творчих особистостей, об’єднаних однією ціллю  — робити шоу високого рівня! І для глядачів, і для себе самих! Тому що кожен виступ – це враження і емоції для глядачів, і приємний досвід і виклик для артистів.

В команду входять артисти, що люблять свою справу, спеціалісти в суміжних з вогняним шоу напрямках: моделі і художники боді-арту, танцівниці поул-денс, гімнасти на повітряних полотнах, професійний дизайнер-модельєр костюмів, майстри з виготовлення реквізиту і костюмів для світлової, вогняної, піротехнічної вистави.

 

Посилання:

http://www.indi-fire.com/
https://vk.com/indishow

Олена Лісова. Музично-театральні творчі заняття

Проживання музики через гру, рухи, звучання, доступні музичні інструменти за методиками К. Орфа, Ж. Далькрозо, Сузукі, Т. Рокитянської, Вальдорфської школи та авторськими методиками.

Музичні заняття для дітей – приємний і потужний спосіб їх самоідентифікації, прояв творчої індивідуальності, розвиток вольових якостей, гармонійне розкриття і балансування різнобічного внутрішнього потенціалу.

Проживання Музики (і всього прихованого в ній) проводяться в ігровій, театралізованій формі з використанням кращих надбань народної слов’янської культури, методик раннього розвитку Ш. Сузукі, Далькрозо, К. Орфа, Т. Тютюннікової, Т. Рокитянської, Є. Белозерова, М. Лазарева, Вальдорфської школи та авторських розробок. Заняття включають різноманітні форми музикування: спів, ритміку, логоритміку, гру оркестрів на музичних інструментах, рухливі народні музичні ігри, танці. Діти навчаються «бачити музику і танцювати вірші» (Т. Тютюннікова). Базою музичного матеріалу є шедеври класики та перевіреної часом народної музики.

Про майстра:

Сертифікована ведуча семінарів та тренінгів з Йоги Голосу та Звукотерапії, з Акутоніки (звукова терапія планетарними камертонами), вокаліст, керівник дитячої музичної студії “Діти Сонця”, спеціаліст з раннього музичного розвитку , Майстер Рейкі.

Посилання:

FB спільнота: Театр-студія раннього музичного розвитку “Діти Сонця”

VK: Олена Лісова
FB: Olena Lisova

Олена Лісова. Акутоніка (Звуковий масаж планетарними камертонами)

Акутоніка – це система звукової терапії, в якій сучасні технології втілили давнє Піфагорійське знання про музику сфер. Система Акутоніка базується на східній філософії. Зв’язок з китайською медициною відображений в назві системи: “аку” означає “голка”; “тоніка” – це перший тон музичної гами, що дає їй назву. Тому Акутоніка – це свого роду музична голка… Вплив камертонами проводиться на точки, що застосовуються в китайській медицині і Су Джок терапії. Частоти, на які налаштовані камертони в системі Акутоніка, відображають орбітальні властивості Землі, Місяця, Сонця і планет Сонячної системи. Ці частоти сприяють відновленню зв’язків у мікрокосмі, а також між мікрокосмом, яким є людина, з макрокосмом – небесними тілами. Цей метод дозволяє налаштувати вібрації систем, внутрішніх органів, енергетичних центрів за Законами Всесвітньої Гармонії. Масаж камертонами є частиною вібраційної медицини; при постановці камертонів на тіло вібрації проходять глибоко всередину, впливаючи як на фізичному рівні, так і на емоційному та ментальному… Цілющі звуки розслабляють, розблоковують, включають, очищають, відновлюють внутрішнє єдинство на усіх рівнях, як на фізиці, так і на тонкому плані. Камертонами можна лікувати пацієнтів різного віку. Це незалежний метод лікування з широким спектром дії і потужним потенціалом. Його можна також поєднувати з іншими методами традиційної медицини. Одним з важливих переваг методу лікування камертонами є неінвазивність впливу. У практиці масажу камертони дають чудовий результат при використанні їх перед сеансом, оскільки вплив звуком призводить до швидкого і сильного розслабленню м’язів, що значно полегшує подальшу роботу масажиста. Косметологи застосовують камертони, оскільки вони володіють тонізуючим впливом на шкіру і сприяють підтяжці шкіри. І, нарешті, одним з головних результатів лікування камертонами є гармонізація емоційної сфери, зняття блоків, розслаблення і відчуття блаженства під час сеансу. Саме тому пацієнти так люблять цей метод – немає болю, надзвичайно приємні відчуття, і при цьому – лікувальний ефект.

Техніки відносяться до напрямку звукотерапії, вібраційної медицини.

Про майстра:

Сертифікована ведуча семінарів та тренінгів з Йоги Голосу та Звукотерапії, з Акутоніки (звукова терапія планетарними камертонами), вокаліст, керівник дитячої музичної студії “Діти Сонця”, спеціаліст з раннього музичного розвитку , Майстер Рейкі.

Посилання:

VK: Олена Лісова
FB: Olena Lisova

Вікторія Герштенцвейг. ЙогаФітнесМікс для активного довголіття

Авторська методика “ЙогаЛадаМікс”, що гармонійно поєднує йогу, фітнес, вумбілдінг і дихальні техніки, дарує підтягнуте тіло і міцне здоров’я в любому віці.

ЙогаЛадаМікс представляє собою цілісну покрокову програму перетворення тіла, в якій, поряд з традиційними древніми знаннями йоги використовуються останні досягнення сучасної фізичної культури і наукових методик. Головною перевагою цієї методики є те, що вона створена з врахуванням можливостей сучасної дісності і не потребує відмови від щоденного життя, звичного сучасній людині. Працюючи з своїм тілом, напрацьовуючи звичку бути здоровим, красивим і сексуальним, ми підвищуємо рівень своєї енергії, яка з давніх часів вважається основою сімейного ладу. Комплекс підходить як для жінок, так і для чоловіків.
Для жінок
Спираючись на багаторічний досвід, автор зібрала в цю методику адаптовані до сучасності асани і пранаями з «Йоги для жінок» Гіти Айєнґар, найефективніші фітнес-вправи і так звані «вправи Кегеля», які в комплексі дають відмінний оздоровчий ефект, покращуючи роботу:
– гормональної системи в цілому, в тому числі стабілізує менструальний цикл, віддаляють настання менопаузи;
– всіх внутрішніх органів: системи травлення, нирок, органів малого тазу;
– укріплення і пітримка в норма-тонусі м’язів тазового дна, як основи сексуальності і репродуктивної функції жіночого організму.
Для чоловіків
Всі асани і пранаями, що входять в комплекс, дають відмінний оздоровчий ефект, покращуючи роботу:
– гормональної системи в цілому, зокрема, підвищують виділення тестостерону – головного «чоловічого» гормону;
– всіх внутрішніх органів: системи травлення, нирок, органів малого тазу, особливо предстательной залози;
– укріплення і пітримка в норма-тонусі м’язів тазового дна, як основи сексуальності і репродуктивної функції чоловічого організму.

Про майстра:
Акушерка, медичний і перинатальний психолог, автор Школи жіночого здоров’я “ЛадаЛеля” і тренер по ЙогаФітнесМіксу

Посилання:
FB: Виктория Герштенцвейг

Анна Левічева. Бачити світ без кордонів…

Очі – дзеркало душі.
Як багато висловлюють наші очі і як багато вони відображають. Ми сприймаємо зовнішній світ таким, яким бачать його наші очі.
А яким вони його бачать? Виразним або розмитим, з безліччю подробиць або туманним? Об’ємним або плоским? Що потрапляє у фокус нашої уваги? Які емоції формуються у відповідь, яка формується картина світу і як ця картина впливає на Ваш зір і на здатність бачити, спостерігати, помічати?
Дослідження, які проводяться в нашій групі протягом останніх років, показують, що люди бачать те, що їм важливо бачити. І найважливіше – це залишити за кадром неважливе. Але саме те, що Ви не помічаєте, відкидаєте, як неважливе, робить дуже сильний усвідомлений вплив на Ваше життя.
Спотворений зір – перекручене життя. Поганий зір знімає відповідальність за своє життя, допомагає захиститися або відгородитися від зовнішнього світу, надіти маску, пройти повз, сфокусуватися тільки на те, що відомо і передбачувано.
Поганий зір – це не тільки проблема. За проблемою Ви можете ховатися від нових здібностей і власної прихованої сили!
Що таке насправді Очі Душі? Що я бачу через їх призму? І що буде, якщо подивитися на світ Очима Духа?
Ця сесія для тих, хто бачить погано, а також для тих, хто вважає, що бачить добре.
Ми запрошуємо всіх, хто не боїться відкрити нове бачення, вийти за межі приватних проблем і зробити крок до більшої цілісності свого Я.

Про майстра:

Тренерка Центру системного моделювання “Майстер”.

Сертифікована фахівець структурних та організаційних розстановок.

Випромінювачка ідей, постійна ведуча Клубу любителів вільного дихання м. Запоріжжя (займається Ребьорзінгом з 1995 р.). Володіє практичними навиками НЛП і еріксонівського гіпнозу. А системний погляд на світ дозволяє розбиратися в найскладніших системах: від управління підприємствами до найтонших струн людської душі.

Ведуча і співведуча тренінгів, майстер-класів та авторських програм Центру системного моделювання “Майстер”, колега і співавтор Олександра Зелінського (засновника системного моделювання).

Семінари: “Повернення сили роду”, “Усвідомлене народження”, “Усвідомлена смерть”, “Подих духу”, “Дух, душа, тіло”, “Бачити світ без кордонів”, “Бізнес-моделювання”, “Енергія грошей”.

Посилання

Сайт: http://srez.info
FB: http://www.facebook.com/avzel1954

Марина Некрасова. Астрологічна консультація

Інтерпретація натальної карти і прогноз

Консультація з питань профорієнтування, бізнесу, фінансів, особистих стосунків. Тенденції, перспективи. Планування, сприятливі періоди для початку бізнесу, навчання, створення сім’ї, мандрівок. Призначення, здібності, потенціал.

Про майстра:
Професійний астролог. Займається астрологією з 1992 року. Консультує з 2005 року. За освітою – психолог (ЛНУ ім. І. Франка).

Посилання:
FB: Maryna Nekrasova

ТіАна Воловик. Танець Мандала

Мандала- це процес вибудовування енергій на всіх рівнях, це – зцілення тіла і душі. Через нього відбувається усунення проблем, що таяться в глибинах нашої пам’яті, це – єднання не тільки зі своєю власною жіночою суттю, а й з усіма жіночими проявами Всесвіту. Через цю практику відбувається відкриття енергій першоджерела і приходить вміння управляти ними через своє тіло і свідомість. Жінка, яка виконує танець Мандала, направляє свою енергію і з’єднується з енергією Землі і Неба. Під час танцю відбувається трансформація енергетики. Метою практики танцю Мандала є приведення жіночого тіла у гармонійний стан відповідно до своєї жіночої природи, відкриття і прийняття своєї жіночої суті, впізнавання Богині в собі і об’єднання з усіма проявами жіночої енергії в природі.

Про майстра:
Сертифікована ведуча 2 рівня практики Танець Мандала

Олена Романова. Розваги з дітьми

Разом з дітками ми занурюватимемось в світ чудесних казок. Ми будемо вигадувати власні і розповідати свої кольорові історії. Також ми будемо малювати карту емоцій, яка має психокорекційні властивості і просто гарно і з користю розважатись. Розмальовуватимемо мандали, опановуватимемо нові техніки малювання, гратимемо в цікаві настольні ігри.

Про майстра:
Починаючий казкотерапевт, автор МАК, аквагример і в цілому творча людина.

Посилання:

FB спільнота: Аквагримерня

FB: Lena Romanova (Shamka)

Наталья Лученко. Техника медитативного плетения Божьего Ока

Кукла-мотанка – украинская народная кукла, символ женской мудрости, семейный Оберег. Издревле в каждой семье кукла-мотанка выполняла роль Оберега, являлась символом мудрости, Берегини Рода, символ матери-прародительницы и связи между поколениями. Одна из самых древних и сакральных кукол нашего народа, которой много тысяч лет.

Про майстра:

Наталья Лученко – Мастер по СоТворению обережных кукол-мотанок и Божьего Ока, травница, ученица школы Кармалогии Виктории Сытник.

Посилання:

FB: Nataliya Luchenko